torstai 27. syyskuuta 2012

African KitchenKäytiin viime perjantaina testaamassa African Kitchen. Emme muuta odottaneetkaan kuin mukavaa iltaa ravintolan rennossa hengessä reggaen soidessa ja istuskellen isoilla shovilla seepra- ja pantterityynyjen seassa.

African Kitchenissä kelpasi syödä;) Itse otin kanaa ja pinaattia maapähkina-tomaattikastikkeessa perunoiden kanssa, taivaallista. Hintaahan oli annoksella vaivaiset 7,80€. Silloin ei tehnyt mieli jälkiruokaa tai juoda muuta kuin vettä, mutta ensi kerralla haluan ehdottomasti ottaa jonkun niistä lukuisista ihanan näköisistä cocktaileista ja maistaa jälkiruokalistalta rommisuklaapalloja.


Käytiin myös katsastamassa yläkerran terassi, jossa emme luonnollisesti sateen takia sen enempää aikaa viettäneet. Kuvitellisin kuitenkin palaavani tuonne Vanhan kaupungin ylle hieman aurinkoisemmalla säällä, ehkäpä haikailemani cocktailin kanssa...
 


African Kitchen on auki aamusta iltaan, tarjolla siis kaikkea aamiaisen ja iltapalan väliltä, juomiakin aina drinkeistä kahveihin. Paikka toimii mainiosti niin illallistamiseen kuin lounastamiseenkin, päiväkahveille tai lasillisille. AK löytyy siis Vanhan kaupungin laidalta osoitteesta Uus 19.

4 kommenttia:

 1. oiii vähä jännä ;o näyttää tosi kivalta!

  wearesmiling.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. On kyl niin kiva kun Tallinnassa on paljon tämän tapaisia konsepti ravintoloita/baareja jne :)

  VastaaPoista
 3. toi annos näyttää todella hyvältä :p tallinnassa on kyllä just parasta se että ravintolassa syöminen on tyyliin puolet halvempaa kuin täällä.. :D

  VastaaPoista