perjantai 11. heinäkuuta 2014

Graduation 2014


Terveisiä Aberdeenistä! Tällä hetkellä otan lepoa ja odottelen pizzatilausta veljeni sohvalla - eiliset valmistujaisjuhlinnat kun veivät kaiken vedon ja voiman. Mutta, koko päivä oli kyllä täysin sen arvoinen. Oli aivan ihanat (ja aurinkoiset!) valmistujaiset.


Aamulla lähdimme kohti Aberdeen University:ä seuraamaan yhteiskuntatieteiden kandejen valmistujaisseremoniaa. Tilaisuus oli vaikuttava ja juhlallinen, mutta samaan aikaan rento ja humoristinen. Olin jo henkisesti varautunut pönöttää paikoillani useamman tunnin latinankielistä mumisemista kuunnellen, mutta näiden valmistujaisten virallinen seremonia oli oikeasti todella mukavaa seurattavaa.


Virallisuuksien jälkeen siirryttiin yliopiston sisäpihalle viettämään "lawn party":ja. Seurustelua, skumppaa ja yli 500 kuvaa.


Veljellä oli kiltti päällään, mikä oli mielestäni supersiistiä! Täällä Skotlannissa kiltit kuuluvat katukuvaan aivan tavallisena arkipäivänäkin. Se yllätti, sillä luulin niiden olevan nimenomaan tämmöisiä juhlavaatekappaleita. 


Nurmikkobileiden jälkeen saimme vielä skumpat ja mansikkakakut veljeni tiedeosakunnalta.


Loput iltapäivästä kului valmistujaislounaalla ja veljeni luona voimia keräillessä iltaa varten.


Valmistujaisdinnerin söimme skotlantilaisessa The Stage Door -ravintolassa. Otimme veljien kanssa haggis-palloja alkuruoaksi. Haggis on skotlantilaista perinneruokaa, ja sitä valmistetaan lampaan eri elimistä ja lihasta. Mukana on esimerkiksi maksaa, munuaista ja vatsalaukkua. Saattaa kuullostaa hieman etovalta, mutta itselleni haggis-pullat ainakin maistuivat. ;)


Perhepäivällisen jälkeen lähdimme vielä Aberdeenin yöhön juhlimaan muiden valmistuneiden kanssa. Oli hauska ilta, joka päättyi chips&cheese&gravy -annoksiin. Voi olla, että juhlinnat jatkuvat vielä tänäyönäkin… Toisaalta, mikseivät jatkuisi, sitähän valmistuu vain kerran elämässään ;)


Onnea vielä maailman parhaalle isoveljelle, so proud to be your sis!! <3


Nyt soi: MØ - Dummy Head

3., 5. ja 10. kuvat: Eetu, 6. kuva: mommy, 9. kuva: daddy

4 kommenttia:

 1. oj vad stämningsfullt det ser ut och grattis från mej också ;). när kommer du till hfors förresten? sommarkramar!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tack Jenny, jag säger till honom :) Jag kommer dit näst i Augusti! Ska höra av mig sen. Massa kramar <3

   Poista
  2. Då går vi till café kokko tycker jag ;)
   förresten, har du sett den här artikeln?
   http://nyt.fi/a1305846653957

   Poista
  3. Absolut! Kan inte vänta :) Jaa jag såg artiklen! Väldig bra restaurangen hade han hittat!

   Poista