keskiviikko 8. tammikuuta 2014

Blogipaus

Tšau. Vaikka kahdenkaan viikon pituiset blogitauot eivät ole olleet kovinkaan harvinaisia viimeaikoina täällä Annina in Tallinnassa, päätin kuitenkin tulla ilmoittelemaan, että pidän nyt aivan tietoisen tauon bloggaamisesta 20. tammikuuta asti. Minulla on aivan ylipaljon kouluhommia, jonka lisäksi joudun olla aivan yksinäni töissä, kun muut tiimin jäsenet ottavat ja lähtevät lomailemaan. Rankat ajat ovat siis tiedossa, mutta lopussa (eli tuolloin 20. tammikuuta!) se kiitos seisoo. Silloin on nimittäin minun vuoroni lähteä lomailemaan!:) Ja minkälainen loma onkaan tiedossa… kaksi viikkoa Balilla yhden parhaimman ystäväni kanssa, jota en ole nähnyt sitten elokuun. Kuullaan siis postauksien muodossa seuraavan kerran vasta Balilta käsin. Kommentteja ja kysymyksiä Tallinnasta (tai mistä vaan) saa toki jättää, ja niihin ehdinkin varmasti töiden ja opiskeluiden ohella vastailemaan. Niin ja kaikki mahdolliset Bali-vinkit tahtoisin myös kuulla, jos joltakin niitä löytyy. Emme nimittäin ole ystäväni kanssa saarella koskaan käyneetkään. Kiitos jo etukäteen ja siihen asti - lähettäkää minulle haasteisiini paljon vihreää energiaa, jota minä tietenkin lähettelen takaisin :) Hyvää alkanutta vuotta!

Jennyn valokuvanäyttelyn avajaiset. Kaikki Tuusulan suunnalla liikkuvat - suunnatkaapa kahvila Kinuskillaan katsomaan tuon taitavan ystäväni valokuvia. Näyttely on avoinna helmikuun loppuun saakka.

Tallinnassa käydessä kannattaa ehdottomasti kivuta Linnahallin katolle (etenkin jos on katutaiteen ystävä). Katolta avautuu todella upeat näkymät ympäri koko Tallinnaa.

Raclette-iltama perheen kanssa <3

Ewert and the Two Dragons Rock Cafessa joulukuun lopussa. Mahtava keikka!

Uudenvuodenaattona avautui hieman useampi pullo kuohuvaa parhaimpien ystävieni kanssa. Hauskaa oli.

9 kommenttia:

 1. <3 tack att du kom annina och hoppas att ni trivdes i "finska bordet" ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tack själv gumman!! <3 Och ja, det gjorde vi verkligen.:)

   Poista
 2. Hei,
  olimme kaksi vuotta sitten Balilla ensimmäistä kertaa. Silloin vietimme aikaa itärannikolla rauhallisessa paikassa nimeltään Amed ja sieltä menimme Gilin saarille. Se oli aika mukava kokemus, mm.snorklausta.
  Nyt helmikuussa lähdemme taas. Nyt Sanurista Nusa Lembongan saarelle ja sieltä taas Amediin. Ehkä käymme myös ohimennen Ubudissa.
  Me kaipaamme rauhallista rantalomaa, kun olemme jo vanhempaa ikäluokkaa (nuorimmat lapset sinun ikäisiä ;) )
  Vauhdikkaampaa menoa löytyy esim. Kutalta.
  Olemme olleet mm.Thaimaassa, Vietnamissa ja Malesiassa aiemmin, nyt kuitenkin kiehtoo Bali jo uudemman kerran.

  Ihanaa matkaa! Jos voin jotenkin auttaa, niin kysy vain.

  terveisin
  Ulla
  Espoo-Tallinna akselilta (syksyllä kävin Barcelonassa ja kommentoin silloin...)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Ulla, kiitos jälleen kivasta kommentista!:)
   Meillä on nyt ensimmäiset kaksi yötä varattuna Sanuriin, siitä sitten taas avointa. Haluaisimme käydä juurikin tuolla Gilillä, ja Lombokilla myös. Itseäni kiinnostaisi myös Ubud sekä Canggu. Vähän jännittää miten atooppinen iho ja herkkä vatsa tulee kestämään matkan.. Ja se viisumin hankinta myös, kun en ole ennen tuolla tavoin lentokentältä sellaista ostanut. Mutta mutta eiköhän kaikki mene ihan hyvin! Ihanaa matkaa teillekin, rauhallinen rantaloma helmikuussa kuullostaa aika täydelliseltä :)

   Poista
  2. Ja onpa muuten hassua, kun pyörimme tasan samoissa paikoissa! Espoo ja Tallinna noin yleisesti, kesällä Barca ja nyt talvella Bali :D

   Poista
  3. Hei taas,
   viisumin hankinta lentokentällä on tosi nopea ja helppo juttu.
   Balilla muutenkin on asiat tehty helpoksi matkailijalle. Kuljetukset järjestyy hyvin. Meille on tullut jo etukäteen hotelleista sähköpostia, jos tarvitsemme laivalippuja tai muita kuljetuksia.
   Hinnoista kannattaa sopia etukäteen ja muistaa se sovittu hinta. Kirjoittaa vaikka paperille.
   Minua, joka olen tosi tarkka raha-asioissa huijattiin rahanvaihdossa. Aika iso summa jäi saamatta, noin miljoona rupiaa. Rahanvaihtajalla oli siis iso tukku seteleitä, joista osa ei laskemisen jälkeen päätynytkään minulle. Tarinalla oli kyllä onnellinen loppu:
   menimme hotellimme turvamiehen kanssa kyseisen rahanvaihtajan luo ja mies palautti puuttuvan summan ilman, että sanallisesti edes tarvitsi valittaa...Oli muuten ihan oikeasti "pitkäkyntinen", siis pitkät kynnet. Mikä lie ollut jutun juoni.
   Hieronnat, pedikyyrit, manikyyrit ynnä muut hoidot on tosi edullisia.
   Tässä alkaa oma matkakuume jo nousta, kun muistelee edellistä matkaa.
   Baliterveisin Ulla

   Poista
  4. Moi vaan taas,

   Nyt olen saanut monilta vakuutteluilta, että se viisumin hankinta tosiaankin on helppo juttu, joten sitä ei minun ehkä enää tarvitse ressata :)

   Ja hyvä muistutus olla tarkkana rahojen kanssa - varsinkin kun matkakaverina on myös 21-vuotias tyttö.. Olemme oikea hujareiden unelmakaksikko!

   Ja ihanaa kuulla, että kynsihoitoja saa edullisesti. Toivoinkin niin, enkä ole käynyt laittamassa kynsiä uusiksi vielä täällä Tallinnassa:)

   Kivaa matkan odotusta teille!

   Poista
 3. Onnellista matkaa! Kannattaa joskus vilasta taaksesi. Marjatan rahat säästyivä, kun Kanarialla vilkaisin taakse. Varas oli jo saanut kiinni Marjatan käsilaukun vetoketjusta! Nostin aika äläkän! Toivon unelmamatkaa teille molemmille.


  VastaaPoista
 4. Onnellista matkaa! Muista joskus vilaista taaksesi
  Onnellista matkaa! Vilaiskaa silloin tällöin taaksenne.Marjatan kanssa Kanarialla vilaisin. Hänen käsilaukkunsa vetoketjua oli juuri aukaisemassa varas. Ette arvaa minkälaisen äläkän nostin ja varas sai jalat alleen ja katosi ihmisvilinään.Nuori poika, jota johti tienvierellä seisova vanhenpi mies!  1!

  VastaaPoista