tiistai 15. lokakuuta 2013

Hiinasse!


Nyt soi: Susanne Sundfør - Diamonds

12 kommenttia:

 1. Mulla ei valitettavasti ole Peking-vinkkejä, mut mun on nyt pakko vihdoinkin päästä sanomaan, miten ihana ihminen olet. Vaikken sua tunne, mutta sun blogi on aivan ihanan tunnelmallinen ja hyödyllinen! Susta huokuu elämänilo ja seikkailumielisyys, ja pienistä asioista nauttiminen. Aivan ihanaa. Ihanan aktiivinen kulttuurinharrastaja ja hyväntekijä. Heh. :) Toivottavasti jaksat bloggailla ihan maailman tappiin asti! Innolla odotan aina uutta postausta. :) Jatka samaan malliin <3 Ja pahoittelut sekavasti ilmaistusta viestistä... JA ihanaa Pekingin-matkaa!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 <3 Oooäää APUA, blogihistorian ihanin kommentti for sure, miten ihanasti sanottu! Kiitos sulle niin paljon, et uskokaan miten tää lämmitti:) ja blogi-innolle ei nyt ainakaan näy minkäänlaista loppua, päin vastoin! Kiitos kiitos kiitos sulle, oon yhtä hymyä täällä nyt :)

   Poista
 2. Hei Annina,
  hyvää Kiinan-matkaa! Minullakaan ei ole sinne antaa vinkkejä, mutta tulin kiittämään ihanasta blogistasi.Olen sitä seuraillut jo useamman kuukauden ajan, vaikka en ole aiemmin kommentoinutkaan.
  Meillä on kakkoskoti Tallinnassa, siellä koulusi suunnalla. On mukava lukea kokemuksiasi Tallinnasta, kun itsekin siellä vietän aikaa melko paljon.
  Huomenna samaan aikaan, kun suuntaat Pekingin koneeseen, olen lähdössä mieheni kanssa Barcelonaan. Joten kiitos myös Barcelonan matkakertomuksestasi ; )

  Kivaa matkaa ja mukavaa syksyn jatkoa,
  Ulla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Ulla ja kiitos ihanasta kommentista, josta tuli tosi hyvä mieli!!! :) Ihan mahtavaa kuulla, että näistä vinkeistäni ja kokemuksieni jakamisesta on jollekin iloa/hyötyä. Ja ennen kaikkea kiitos kun siitä tulit kommentoimaan!
   Oohh Barcelona on kyllä niin ihana kaupunki, oikein hyvää matkaa teillekin siis!! Ehkä törmätään lentokentällä huomenna, tai joskus ülikoolin/kakkosasunonne lähistöillä;) Kaikkea hyvää sinnekin ja kiitos vielä kommentistasi!! :)

   Poista
 3. Hei, loistavaa matkaa! Enpä odottele sua sitten tänään luistelemaan.. :-) Toi vapaaehtoistyö kuulostaa ihan loistavalta jutulta kanssa! Saat kertoa siitä sitten lisää naamatusten :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon!! :) Ja jes - ensi viikolla sitten nähdään hallilla ja kerron ihmeessä lisää. Jos kiinnostaa, niin voit varmasti tulla mukaan vapaaehtoilemaan. Jutellaan sitten, treenatkaa hyvin siellä tänään! :)

   Poista
 4. Voi oot niin ihana <3 Pitäkää superhauska reissu ja turvallista matkaa! :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joanna sä olet, kiitos ihanasta kommentista! <3 puss

   Poista
 5. Ooh, Pekingiin! Asuin siellä yhden elämäni parhaista vuosista! Kerro ihmeessä kaikki mahdollinen jälkikäteen! ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooo ihana Teemu:D No mä kerron jos sä kerrot tosta sun elämän parhaasta vuodesta!

   Poista
  2. Kerron mielellään, mutta siinä saattaa mennä hetki :3

   Poista
  3. Mennään pitkän kaavan mukaan jonnekin ;)

   Poista