torstai 14. helmikuuta 2013

Sõbrapäev

Ihanaa ystävänpäivää kaikille! Tämmöiset pikkupyhät piristävät minua aina tosi paljon, ja haluan aina tehdä jotain niiden kunniaksi. Niinkuin vaikka viime viikolla, kun pidimme kaverini kanssa ne runebergintortun leipojaiset. Tänään tämän pikkupyhän tekemiseni ei niinkään liity ystävyyteen, vaikka näin voisi kuvitella. Tänään juhlinnat liittyvät ehkä enneminkin rakkauteen, sillä olemme juuri lähdössä poikaystäväni kanssa ulos syömään. Englanniksihan ystävänpäivä on Valentine's Day, ja usein englanninkielisissä kulttuureissa mennään juurikin treffeille näin helmikuun neljäntenätoista. Eli näin tänään meidänkin kohdalla!;) Mitenkä muilla?


Tänään tavallinen torstaipäivä poikkesi normaalista myös siten, että lukioissa vietettiin penkkaripäivää ja monissa myös jo vanhojen tanssejakin. Molemmat näistä lukeutuvat minun kohdallani yksiksi parhaiksi lukiomuistoiksi, joten toivon että näin tulee käymään myös tämän vuotisten abien ja vanhojen kohdilla!

Mattlidens IB '11 !

Voisin ainakin näin sivussa seuraajana väittää, että Helsingin abit tulevat muistamaan penkkariajelunsa vielä pitkään. Olin nimittäin katsomassa, ja huippuhyvä fiilis välittyi rekasta meille katuyleisössä olleille. Itse menin tähystämään lähinnä SYK:in rekasta tuttuja kasvoja, mutta olipas kiva nähdä muitakin riemukkaita abeja, ja vielä enemmän kaikkia superhauskoja asuja ja lakanoita. Tässä vähän tunnelmia.


Olikos teillä tänään penkkareita tai vanhoja, tai olitteko minunlaillani jommassa kummassa tapahtumassa yleisön roolissa? Onnea vielä hirmuisesti abeille ja vanhoille tuleviin koitoksiin, ja isot kiitokset helsinkiläisille abeille tästä päivästä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti