tiistai 12. helmikuuta 2013

Second hand kingad

farkkutakki: Stradivarius, hame: Mango, sukkahousut: Falkes,  kengät: Humana

Terve! Hiljaiseloni syynä oli superkiireinen, mutta superhauska viikonloppu. Olin joka päivä ulkona, hupsista vaan. Mutta opiskelijoitahan tässä vaan ollaan;) Ajattelin tulla postaamaan kuvaa asustani, joka jo vähän vilkkuikin tuossa edellisessä postauksessa. Nuo kengät löysin muuten perjantaina eurolla Humanasta, joka on UFFin tapainen kauppa täällä Tallinnassa. Yleensä en tykkää käydä siellä, sillä se on mielestäni kallis ollakseen second hand kauppa, ja suurin osa vaatteista on aina jotenkin aika kulahtaneita. Viime viikolla Humanoissa kuitenkin myytiin kaikkea ainoastaan eurolla, joten olihan siellä käytävä katsomassa, josko onni potkaisisi näin shoppailuiden suhteen.  Ja kyllähän se, sillä löysin noiden lisäksi vielä toisetkin kengät.

paita: Weekday, koru: lahjaksi saatu - alkuperästä ei tietoa

käsikorut: Kalevala, Oxxo Design (Stockmann) ja Snö of Sweden.

Nyt soi: Chromatics - Into the Black

2 kommenttia:

  1. Kiireinen ja hauska viikonloppu kuulostaa tosi hyvälle! Kalevalan Vanamo on kyllä tosi nätti ja sopii nähtävästi isompaankin korunippuuun :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo oli kyl tosijees viikonloppu, ja ajattelin ottaa kaiken irti nyt tästä ajasta, kun mulla ei oo kiireitä koulun kanssa:) Voi kiitos, ja jep, tuossa mukana se menee oikein kivasti!:)

      Poista