sunnuntai 15. kesäkuuta 2014

Vanaema sünnipäev


Viikonloppu kului mummini synttäreitä viettäessä täällä Tallinnassa. Annoimme mummille synttärilahjaksi Tallinnan matkan, johon mukaan lähti molemmat veljeni (Arttu lensi Skotlannista asti tänne!), vanhempani, enoni perhe ja isoäitini isäni puolelta. Taas huomasi, miten lähellä olenkaan kotia, vaikka asunkin ulkomailla. Yhtä helposti ei tosiaankaan oltaisi saatu tätä porukkaa kokoon esimerkiksi juuri Artun luokse Skotlantiin.


Synttärijuhlinnat menivät lähinnä syödessä, mitenkäs nyt muutenkaan. :D Synttärilounaan söimme MEKK:issä, joka nousi heti suosikkilistani kärkeen. MEKK:issä tarjoillaan "modernia virolaista", ja sekös oli mieleeni, sillä mielestäni on aina kiva syödä paikallista ruokaa. Oma kala-annokseni pienine pannukakkuineen oli ihana, ja kaikki muutkin pitivät omista annoksistaan. Summa summarun, tänne menisin koska tahansa uudestaan! Illallisen söimme Dominicissa, joka ansaitsee aivan oman postauksensa. Tänään olimme brunssilla Sesoonissa, josta olen jo aiemmin kirjoittellut täällä.


Ennen illallista kävimme luonani kuohuvilla… Tässä kämpässä on ollut paljon juhlatilaisuuksia, mutta nämä olivat ensimmäiset (ja ehkä myös viimeiset?) hieman hienommat ja sivistyneemmät, haha.


Serkkuni on muuten ihan mieletön tyyppi. Skeitti kulkee hänen mukanaan joka paikkaan, se on varmaan liimattu herran kenkiin kiinni. Lisäksi tämä kaveri pelaa korista ja on yksi aktiivisimmista ihmisistä, joita tiedän. Enkä ole varmaan koskaan nähnyt tätä poikaa huonotuulisena. <3


Kun perheen vanhemmat jäsenet menivät hotellille nukkumaan, me suuntasimme veljieni kanssa Tallinnan yöhön. Tämä oli ensimmäinen kerta, kun olimme kaikki kolme viettämässä iltaa yhdessä. Ja siis...meillä oli ihan tajuttoman hauskaa!! Ensin kuuntelimme luonani virolaista ja saamelaista räppiä, josta siirryimme ihan vain kolmisteen Cafe och Bar Populariin juttelemaan syvällisiä sisarusjuttuja ja lopuksi sosialisoiduimme kaverini Siirin synttäreillä Red Emperorissa. En malta odottaa vajaan kuukauden päässä olevaa Skotlannin matkaa, jossa pääsemme taas yhdessä ulos!


Olen onnekas, koska olen näin läheinen perheeni kanssa. Oli ihanaa, kun kaikki olivat täällä samaan aikaan käymässä.


Onnea vielä ikinuorelle mummille, we all love you! <3

Nyt soi: Amoc - Amok-miela

6 kommenttia:

 1. Ihana perhepostaus! Meilläkin on juhlittu viime viikkoina: kuopuksen ylppäreitä ja toiseksi nuorimman 20 v. synttäreitä.
  Perhe on paras! Tallinnassa tulee käytyä erilaisilla kokoonpanoilla, kun mun pitkä kesälomani on alkanut.
  Hauskaa kesää sinulle toivoo Ulla, jolla oli ihana Balin matka... seuraava matka on parin viikon kuluttua alkava Tsekin ja Puolan junareissu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, arvaapa mitä… Taas ollaan reissaamassa samoihin paikkoihin, minäkin olen nimittäin menossa Tsekkeihin ja Puolaan kesällä :D Miten voikaan mennä niin yksyhteen nämä meidän lomailukohteet?? Ihana kuulla, että teillä oli taas onnistunut reissu Balille. Ja sanopa muuta, perhe on ihana. <3

   Poista
 2. Uskomatonta! Ehkäpä jossain reissussa tulen sitten nykimään sua hihasta, kun taas osutaan samaan paikkaan...

  VastaaPoista
 3. Ihana bloggaus Annina. Suku on paras.
  Leena

  VastaaPoista