sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Reformide

Moikka moi, apua mikä tajuttoman pitkä postaustauko minulla onkaan ollut. Syytän aktiivista elämän tyyliäni tästä. Blogimotivaationi on tosin aivan huipussaan, minulla on superpaljon postausideoita ja tuntuu, kuin Tallinnaan olisi yhtäkkiä avautunut kymmenittäin uusia ravintolalupauksia, jotka käyn tottakai testaamassa. Ja tänään löysimme kookosmehuni kanssa mahtavan paikan ülikoolista sunnuntain blogisessioita varten! Tämä ei lupaa mitään muuta kuin hyvää, kuulkaas.


Paljon muutakin muutoksia on havaittavissa blogirintamalla. Tein tänne nimittäin kaksi uutta sivua, jotka näette tuolla yläreunassa. Vinkkejä Tallinnaan -sivulle yritän kasata kaikki Tallinna-vinkkini lyhyesti ja ytimekkäästi yhteen helposti luettavaan listaukseen. Tulevia tapahtumia -sivustoa yritän taasen pitää ajan tasalla kaikista tulevista häppäreistä täällä Tallinnassa. Tarkoituksena on, että sieltä voisi sitten helposti tsekata josko oman reissun ajankohdalle sattuisi jottain jänskää tapahtumaa. Nämä sivut ovat vielä tällä hetkellä pahasti keskeneräiset, mutta yritän ensi viikon puolella saada ne oikeaan iskukuntoon. Miltäs kuullostaa nämä uudet lisäsivustot?

Kultuuriklubi Kelmin avajaisista viime perjantaina

Ja hei! Ette arvaakaan miten iloinen olin, kun sain ilmoituksen Facebookiin, että Annina In Tallinna -sivulla on jo yli 200 tykkäystä! Luku tuntuu ihan hurjan suurelta, kiitoksia siis kaikille tykkääjille. FB-sivuille päivitän aina uudet postaukset, yritän mainostaa jotakin kivoja tapahtumia täällä Tallinnassa, viime viikolla linkkasin yhden mielenkiintoisen artikkelin Patarein vankilasta ja välillä ilmoittelen kun on hassujen virolaisten nimien nimipäivät. Sellainen sekameteli ja hyvänmielen sivusto, menkää siis ihmeessä tykkäämään AIT:stä naamakirjassa, jos ette sitä vielä ole tehneet!

Blogini seuraaminen on muutenkin maailman helpointa. Minua voi seurailla siis vaikka mistä blogiportaaleista: BloglovinistaBlogilistaltaBlogkeenistä. Lisäksi olen Twitterissä ja lisäilin kaikki postaukseni uudelle Pinterest boardille. Minulla oli hieman tylsä kuuden tunnin vaihto Lontoon lentokentällä. Eli täältä pääsee seurailemaan blogini meininkiä Pinterestin puolelta!

Emman synttärit

Ja viimeisimpänä vaan ei vähäisimpänä uutisena vielä se, että bloggaan Tallinnasta nykyään myös englanniksi. Minut värvättiin mukaan Spotted By Localsin Tallinna-tiimiin, ja olen jo ehtinytkin kirjoittamaan 20 lemppari "spotistani". Eli täältä vaan lukemaan lisää Talsu-vinkkejä. Ensi viikolla palataan normaalimpien postauksien merkeissä. Ihanaa sunnuntai-iltaa!!

Nyt soi: U.G.H. - Kielletty Leikki

4 kommenttia:

 1. Kaikki uudistukset kuulostaa ihanalta! Muutin itseasiassa itsekin Tallinnaan kahdeksi kuukaudeksi joten blogistasi tulee olemaan paaljon hyötyä :D Menenkin heti tykkäämään fb sivusta etten missaa mitään:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia paljon, tosi kiva kuulla!:) ja tervetuloa tänne!! Ehkä törmätään jossain!:)

   Poista
 2. uudet välilehdet kuulostaa erittäin hyviltä :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes, kiva kuulla, kiitos!:) Huomenna otan oikein asiakseni ja päivitän ne ajan tasalle!

   Poista