perjantai 28. maaliskuuta 2014

Cup and Lucky 7, Glasgow


Olen käynyt useamman kerran Brittien saarilla, mutten ole lähes koskaan reissuillani syönyt mitään kovinkaan hyvää missään kovinkaan erikoisissa paikoissa. En kuitenkaan usko tämän johtuvan siitä, etteikö koko kuningaskunnassa osattaisi laittaa ruokaa, vaan pikemminkin siitä, etten ole vain tiennyt minne mennä. Ei siis ihme, että Glasgow'ssa söin aivan huippuhyvää ruokaa ihanissa rafloissa, sillä minulla oli niin monta hyvää kaupunkiopasta mukanani.


Osoite: 311 Byres Road ja 71 Renfield Street


Åsa johdatteli minut mitä ihanimmalle lounaalle. Saimme vihreät salaatit, tuliset vegesopat, gluteenittomat halloumileivät, After Eight -cupcakesit ja pannulliset inkivääri-sitruunaruoho teetä alle kymmenellä punnalla! Kaikki oli superhyvää, ravintola viihtyisä ja palvelu kohteliasta, kuten Brittien saarella yleensäkin. Ehdoton 10/10, suosittelen lämpimästi.


Osoite: 166 Bath Street


Disneylandin aikaiseen huonekaveriini Kataan voi aina luottaa, mitä tulee ravintolavinkkeihin. Niinpä luotimme Kaisan, Venlan ja Åsan kanssa hänen valintaansa meidän päivällistreffeillemme. Paikaksi valikoitu monien vaihtoehtojen seasta rennon tunnelmallinen Lucky 7.


Lucky 7:in ruokalistassa oli vaikka mitä jännittävää ja paljon vegevaihtoehtojakin, mutta itseäni houkutti perinteiset fish&chipsit. Kun tarjoilija vielä kehui annosta varsin mahtipontisesti: absolutely phenomenal, oli valintani selvä, vaikkakin pakko myöntää, että Åsan linssi-chili kotitekoisin nachoineen taisi kuitenkin voittaa annoskilpailun. Jälkkäriksi otin skotlantilaista double nougatia, eli paikallisruokia suosien mentiin tällä illallisella, mikä on aina hauskaa matkaillessa.  Laskusta selvittiin hieman yli 10 punnalla, ja oli todellakin sen arvoista!


Nämä kaksi paikkaa olivat kaikkien Britti-reissujeni ehdottomasti parhaat ravintolat. Missä hyvissä paikoissa te olette käyneet syömässä kyseisillä saarilla?


Nyt soi: Ylvis - Jan Egeland

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti