lauantai 19. huhtikuuta 2014

Sesoon brunch


Heippa lukijat ja hyvää pääsiäistä! Tallinnassa huomenna oleilevat - missä meinasitte syödä pääsiäissunnuntain brunssin? Itse skippaan brunssin, sillä tiedossa on aamulenkki kaverini kanssa, jonka jälkeen kiiruhdan satamaan vastaanottamaan erittäin odotettuja vierailijoita Suomesta. <3 Huomiseksi brunssipaikaksi kaikille muille voisin kuitenkin suosittella Kalamajassa sijaitsevaa Sesoonia, jossa kävin itse viime sunnuntaina ystäväni Petran synttäribrunssilla.


Olen niin valikoiva brunssejeni suhteen, että se on jo miltei koomista. Minulla on mielessäni tarkka listaus mitkä ruoat sopivat brunssiruoiksi ja mitkä taas eivät ollenkaan. Tästä johtuen joudun usein hieman pettymään ravintoloiden brunsseilla. Näin ei tosin käynyt Sesoonissa, vaan söin hyvän mielen kanssa lohisalaattia, punajuurikvinoaa, silliä, lihapullia, vegepiirasta, kikhernekastiketta nachojen kera ja erilaisia leipiä kaiken näköisillä levitteillä. Jälkiruoaksi oli suloisia leivonnaisia, mini smoothie-juomia, mansikkasalaattia (joka maistui ainakin Petralle :D) ja brie-juustoa. 10/10 would do it again.


 Brunssia tarjoillaan Sesoonissa vain sunnuntaisin, klo 11-17. Aikuisilta brunssi maksaa 12 € ja lapsilta 6 €, ja hintaan kuuluu juomia: vettä, mehua, kahvia ja teetä. Kuten jo mainitsinkin, Sesoon sijaitsee Kalamajassa, pienen kävelymatkan päässä vanhasta kaupungista. Osoite: Niine 11.


Nyt soi: Tom Odell - Stay Tonight

2 kommenttia: