tiistai 15. huhtikuuta 2014

Comedy Estonia: HETK Comedy Night


HETK on yksiä lemppariravintoloitani täällä Tallinnassa. HETKiin pääsee niin lounaalle kuin päivällisellekin, sunnuntaibrunssille ja tanssahtelemaan viikonloppuiltaisin. Välillä HETKissä järkkäillään häppäreitä ihan arki-iltaisinkin. Vietin itse ensimmäistä arki-iltaani HETKissä viime torstaina, kun ravintola muuttui komediaklubiksi.


HETKin lavalle (eli ravintolan keskellä olevalle porrastasanteelle) nousi illan aikana yhteensä viisi stand-up koomikkoa, joista neljä esiintyi englanniksi. Nurkkapöydästämme sitten käkättelimme hyville jutuille ja popsimme öömenüün antimia (tämä ravintolahan on siitä mahtava, että tarjolla on läpi vuorokauden hyvää ja varsin tasokasta ruokaa). Omalle lautaselle valikoitui 10 tiikeriravun annos hintaan 9,50 €.


 Illasta oli vastuussa Estonia Comedy, jonka tavoitteena on kehittää stand-up komediaa Virossa niin viron- kuin englanninkielelläkin. Estonia Comedy järjestää Tallinnassa säännöllisesti komediakeikkoja, joista ilmoitetaan aina heidän FB-sivuillaan. Vakkariesiintymiset ovat joka kolmas keskiviikko Kino Sõpruksessa, kuun ensimmäisenä torstaina Drink Barissa, ja open-mic ilta kuun ensimmäisenä lauantaina NoKu klubissa. Open-mic illassa pääsee siis halutessaan itsekin kokeilemaan stand-up komiikka-shown vetämistä. Drink ja NoKu ovat molemmat muuten todella kivoja kuppiloita, jotka olen esitellyt lyhyesti tässä postauksessa!


HETKin portaikolle Comedy Estonia nousee seuraavan kerran vappuna - liput 6€. Viime torstain perusteella suosittelen lämpimästi. Onko muilla kokemusta Comedy Estoniasta tai HETKistä?

Nyt soi: Tokyo Police Club - Gonna Be Ready 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti