torstai 23. tammikuuta 2014

Bali


Indonesiassa alkaa pikku hiljaa stressi hälvenemään ja lomafiilis nousemaan:) Olemme tällä hetkellä Sanurissa, joka ei ole vakuuttanut täysin kumpaakaan meistä Julien kanssa, mutta tämä toimi hyvin "aloituspaikkana". Hostellimme Cafe Locca on todella siisti, yö 8hlö huoneessa maksaa n. 6€, täällä on pieni keittiö, ihana uima-allas, ilmainen wifi ja täällä tapaa helposti uusia ihmisiä. Ehdottomasti suosittelemisen arvoinen siis!


Eilinen oli ensimmäinen kokonainen lomapäivämme, jonka vietimme Julien ja hostelliltamme löytämiemme uusien ystävien kanssa Tanah Lotin temppelialueella.


Ennen temppelialueelle menemistä ostimme tältä suloiselta katukauppiaalta hieman evästä. Meidän viisihenkisestä seurueesta kukaan ei tiennyt mitä nuo siirappilitkua sisältävät vihreät pallukat olivat, mutta päälle ripoteltiin tuttua raaka-ainetta: tuoretta kookosta. Hyviä jokatapauksessa, mitä ne nyt sitten olivatkaan.


Temppelialueella oli myös kaiken maailman turistikojuja ja ruokakioskeja, josta yhdessä myytiin luwak-kahvia.


Luwak on Julien vieressä poseeraava elukka (nolon eläinkammoni vuoksi minä en tietystikään mennyt lähellekään tuota otusta..)


Luwak-kahvi on siitä erikoista, että luwak syö ensin kahvipapuja, ja ulostaa ne kokonaisina. Sen jälkeen ne pestään ja niistä valmistetaan normaaliin tapaan kahvia… Ehkä hieman ällöttävää, mutta hyvää kahvia se oli, ei tosin mitenkään kovinkaan erikoista.


Ego boost: tämä koko rivistö indonesialaismiehiä halusi ottaa kanssani kuvan.


Kookosvettä lounaaksi! 


Hengailimme Tanah Lotilla koko päivän, sillä halusimme nähdä auringonlaskun.


Auringonlaskun jälkeen saimme siunauksen. Joimme kalliosta virtaavaa pyhää vettä, ja otsiimme liimattiin muutama riisinjyvä.


Nyt yritämme löytää bussin - suuntanamme Ubud. Kuullaan yogaretreatimme jälkeen!

Nyt soi: Redrama - Du

4 kommenttia:

 1. Kramar till er båda! Det ser så vackert och spännande ut. Här är kanske -17 grader :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vädret saknar man inte alls :D Och snart är du också i Thailand, whii. Kramar tillbaks <3

   Poista
 2. Kuulostaa ihanalta reissulta! Odotan kuulumisia Ubudista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ihana kommentti, kiitos siitä! :) Eka setti Ubudin kuulumisia postattu ;)

   Poista