tiistai 28. tammikuuta 2014

Tervist Indoneesiast


Moiiiii vaan kaikille meidän matkaa seuraaville (joita pitäisi olla vähintään kaksi, meidän äitimme nimittäin..)! Tällä hetkellä majailemme Lemon House -hostellissa Padang Bailla, ja huomenna aikaisin aamulla matkamme jatkuu kohti Gili T:tä! Meillä on suuren suuret odotukset tuota pientä saarta kohtaan, ja fast boat -lippuja ollaan sitä varten metsästetty kissojen ja koirien kanssa koko päivä.

Superihana lounas: papusalaattia indonesilaisittain

Minun osaltani tämä reissu ei ole sujunut täysin vastoinkäymittä.. Kärsin erittäin pahasta atooppisesta ihottumasta, joka on mennyt erittäin huonoksi auringon ja hikoilun takia. Vietin pari päivää pitkälti sisätiloissa, eikä auta muuta kuin jatkaa saman kaavan mukaan, jotta olisi pieninkin toivo siitä, että pääsisin loppu viikosta snorklailemaan. Täällä kun näkisi ilmeisesti uivia kilpikonniakin..!

Ubudissa tapasimme yläasteaikaista ystävääni Cintaa <3
Minulla on kuitenkin ollut hyvä loma huonoine ihoineni - kaikki on asenteesta kiinni loppujen lopuksi. Ensinnäkin, tällä hetkellä en voisi olla kiitollisempi siitä, että sairastan tätä itselleni tuttuakin tutumpaa ihosairautta kuin vaikkapa dengkuumetta tai malariaa. Ihottumat olivat epätoivottuja, mutta suoraan sanottuna eivät kovin yllättäviä. Minulla on lääkitykset valmiiksi mukana, ja tiedän jo entuudesta, miten nämä saa hoidettua pois. Tilanne voisi siis olla paljon pahempi. Toiseksi, Julie on tähän hätään mitä parhain matkakumppani. Hän on saanut todistaa ihoni temppuilua monesti ennenkin ja tietää siis, mistä on kyse. Lisäksi hän on niin kovin avulias ja tsemppaava koko ajan ilman minun edes kysymättä häneltä mitään apua. :))

<3

Ja vaikka nyt vielä muutamat aamupäivät joudunkin vampyyreilemaan hostellin kattotuulettimien alla, pääsen vallan mainiosti lähtemään ulos iltapäivällä noin kolmen aikoihin, kun pahimmat uv-säteilyt ovat päivän osalta ohi, eikä ilma hiosta enää yhtä pahasti. Keksimme sitä paitsi Julien kanssa vaikka mitä tekemistä illoille, varsin helpostikin haha. Mikä tahansa päivä on nimittäin hyvä päivä (vaikka olisikin makoillut monta tuntia kirvelevän hipiän kanssa sisätiloissa) jos pääsee ilalla kolmen Michelin tähden illalliselle. Siitä ja muista matkavinkeistä lisää myöhemmin. Nyt nukkumaan, jotta jaksan herätä katsomaan auringonnousua.

Arvatkaa vaan kumpi otti tämän kuvan… En itse olisi kuuna päivänä uskaltautunut noin lähelle vauva-apinan äitiä, varsinkaan silloin, kun moinen parvaljakko hengailee lepakkokatoksen kaiteella. Haha

Nyt soi: The Titles - Flame

6 kommenttia:

 1. Kuulostaa hienolta! Gili T:llä näkee tosiaan isoja kilppareita ja näky on melko vaikuttava meren hiljaisuuden kanssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oiii pakko päästä! Mutta eiköhän muutaman päivän päästä.. Terveisiä vaan taas täältä tuulettimien alta -.- Kiitos kivasta kommentista Teea! :)

   Poista
 2. Hei,
  kyllä lukijoita on useampikin! Harmi, että ihottuma vaivaa. Tosin positiivisena tyyppinä osaat suhtautua siihenkin.
  Me majoituimme Gili A:lla ja siellä aivan rannan tuntumassa snorklatessa näin tosi ison kilpikonnan uimassa ihan vieressäni. Kävimme kyllä kaikilla kolmella G saarella.
  Mukavaa matkan jatkoa! Ulla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Ulla! Jee kiva kuulla, että muutkin kuin mammat seurailevat näitä kirjoituksiani. Ihottuma tosiaankin oli varsin harmillinen matkakumppani, mutta huomaan sen menevän parempaan suuntaan koko ajan, onneksi. Olisipa kiva nähdä kilppareita, kuulinkin, että ne ovat helposti kaksi metrisiä..! Niin suuret jo pelottaisivatkin minua.. Kiitos paljon :)

   Poista
 3. heippa täällä taas yksi lukija lisää ! nää sun matkakuvat on niin superihania että itelleki alkaa hirmunen matkakuume nousta täällä hirveissä pakkasasteissa ! ja IKÄVÄ !!
  -allu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeeee kiva kun säkin seurailet meidän menoja ja ihanaa kun kommentoit!! <3 Oli kyllä maailman paras idea viime kesänä vähän ennakoida tulevaa talvea ja varata liput tänne etelään. Ens talvena ehdottomasti uusiksi, tuutko mukaan? ;) Missss youuu so much teinisis <3 <3

   Poista