sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Mary's Milk Bar


Jos on yksi herkku jota rakastan, niin ehdottomasti jäätelö. Siksipä Spotted By Locals -sivuston Edinburgh vinkeistä jäi parhaiten mieleen Mary's Milk Bar, josta kirjoittaja kehui saaneensa elämänsä parhaat jätskit. Sekös kuullosti lupaavalta, ja niinpä pidin huolen siitä, että ehtisin lyhyellä Edinburghin reissullani varmasti käymään tässä maitobaarissa.


Mary's Milk Bar osoittautui mitä söpöimmäksi pikku jätskikiskaksi. Ja se jäätelö… Varmasti yksiä parhaimpia minunkin maistamia. Otin pistaasin ja suolatun karamellin makuiset pallot sekä vihreän teen, ja koko setti maksoi hieman yli viisi euroa. Ei kovinkaan paha hinta käsintehdystä herkullisesta jäätelöstä.


Erinomaisen jäätelön lisäksi Mary's Milk Barista voi ostaa käsintehtyä suklaata melkein missä tahansa muodossa. Kaikki olivat pakattu suloisiin pusseihin tai muihin pakkauksiin - toimisivat loistavina lahjoina siis.


Mary's Milk Baria pyörittää Edinburghiin opiskelujen perässä muuttanut Mary, joka hoitaa kuulemma suurimman osan myynnistäkin. Mary oli minunkin myyjänä, ja koska olin tiistai-iltapäivän ainoa asiakas, juttelimme vaikka mitä mukavia. Supersymppis tyttö, mikä tietysti tuo koko ihanaan kahvilaan plussapisteitä vain entisestään. Voin siis erittäin lämpimästi suositella Maryn jätskibaaria, joka löytyy osoitteesta 19 Grassmarket.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti