lauantai 22. maaliskuuta 2014

R2 FOR SPORTS!


Harvemmin on reissun jälkeen sellainen olo, etteikö haluaisi lähteä kotiin. Nyt tosin on nimenomaan tällainen fiilis. Minulla oli vaan niin mieletömmän hauska viikko täällä Skotlannissa! Parasta oli ehdottomastikin kaikkien vanhojen kavereiden ja veljeni näkeminen. Etenkin tuon isoveljeni! Hänen asuinkaupunkinsa Aberdeen alkoi vain kahden päivän aikana tuntua kolmannelta kodiltani, haha. Onneksi pääsen takaisin jo heinäkuussa!!


Veljeni haki heidän koulunsa "sports presidentiksi", ja kampanjointi viikko osui juuri tähän minun reissuni ajankohtaan. Sekös ei tosin haitannut yhtään - päinvastoin, minusta oli ihan superhauskaa hyppiä arttupaita päälläni ympäri campusta ja jaella karkkeja ja tarroja kaikille ohikulkeville.


Aina ei tosin voi voittaa, vaikka kuinka kovasti yrittäisikin. Eikä tällä kertaa ollut paljosta kiinni! Voittaja oli viime vuoden presidentti, jonka kausi oli ilmeisesti mennyt oikein hyvin, joten luonnollisesti hänellä oli takanansa suuri kannatusjoukko. Meillä oli kuitenkin ollut niin mahtava kampanja, ettei häviö pystynyt häiritä meidän after-paardeilua laisinkaan.


Seuraavan päivän koomailut tapoin isolla English breakfastillä Mariannan kanssa. Olimme Mariannan kanssa samalla luokalla ala-asteelta lukioon asti, ja olimme hyvät kaverit läpi koulu-uriemme. Emme kuitenkaan ole nähneet toisiamme sitte YO-juhlien jälkeen, joten aika meni rattoisasti viimeisen kahden vuoden tapahtumat läpi käyden.


Kolmen tunnin bussimatkan ja sadantuhannen selfien jälkeen saavuin Edinburghiin, jossa minua odotti treffit lukioaikaisen bestikseni Nooran kanssa. Olimme lukiossa todella läheisiä, mutta elämä vei meitä eri teille, ja olemme molemmat aika huonoja pitämään yhteyttä. Nyt kun kerta olin tulossa hänen kotikaupunkiinsa, niin ilman muuta pyysin vanhaa ystävääni lasilliselle. Oli ihana ilta, aivan kuten ennenvanhaan!;) Nyt olemme myös Snapchat-kaverukset, joten eiköhän yhteydenpito lisäänny meillä laiskoilla ainakin pikkuisen, he-he!


Nyt on pakko kuitenkin vetää toast and tea naamaani ja lähteä lentokentälle päin. Tavataan taas siis Tallinnan puolella, joskin aivan mahtiva Skotlanti-vinkkejä on luvassa vielä muutaman postauksen verran.

2 kommenttia:

  1. Mäki haluun sun ja Tuoppi-Tuovisen kanssa lasillisille Skotlantiin nyyh, oon aika kade sun reissusta kieltämättä pikku irtiotto Lontoosta ois aika virkistävä :D Mut tänä kesänä raahaan kyllä kans itteni viimein sinne Tallinnaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tää oli nimenomaan ihan superhyvä irtiotto ja oli kiva nähä Tuoppiakin ahaha! Ja jooooo tänne Tallinnaan sit kesällä, can't wait!!! x

      Poista