torstai 20. maaliskuuta 2014

Glasgow


Heippahei, mites kaikilla menee? Itse makoilen nyt veljeni sohvalla Aberdeenissä. Saavuin tänne tänä iltana onnistuneen Glasgow'n reissun jälkeen. Glasgow'ssa olin vain 24 tuntia, mutta niinkin lyhyessä ajassa ehti tehdä vaikka mitä mukavaa, ja rakas ystäväni Åsa piti minusta koko ajan hyvää huolta. Seuraavaksi on ehdottomasti hänen vuoronsa tulla Tallinnaan. <3


Saavuttuani Glasgow'hun eilen kiertelimme Åsan kanssa muutamat kaupat, minkä jälkeen siirryimme fish&chipseille parin muun kaupungissa asuvan kavereini kanssa (siitä lisää myöhemmin!). Ihanan rento ilta ja taas kerran oli ihanaa nähdä vanhoja kavereita pitkän ajan jälkeen.


Tänään herättyämme Åsa vei minut kierrokselle yliopistollensa, joka oli aivan jättisuuri sekin. En esimerkiksi ole vieläkään päässyt sen yli, että heidän koulussaan oli museo. Ihan oikea, kunnollinen museo. Museo, joka on isompi kuin meidän yliopistomme kaikki taidesalit yhteensä. Ja kovin kiinnostava tiedemuseo se olikin! En käy juuri koskaan tiedemuseoissa, mutta tästä Hunterian museosta sain vähän kiinnostusta lähteä tutkailemaan tiedemuseoita enemmänkin - seuraavan kerran vaikka ihan Tallinnassa.


Loppu päivästä kiertelin keväistä Kelvingroven puistoa ja West Endin hienostoaluetta. Söin Åsan karkkipurkin tyhjäksi ja tein second hand-löytöjä. Nappasin pipon päästäni pois, iskin tilalle aurinkolasit, vedin takkini vetokejun auki ja nautin auringon lämmöstä.


Bussimatka Aberdeeniin sujui Melissa Hornia kuunnellessa ja pinkkejä lampaita ihmetellessä. Perille saavuttuani nappasimme veljeni kanssa leivät Subwaystä ja lähdimme kampanjoimaan hänen student union sports presidentshipiään varten opiskelijabaarejen edustalle. Jos tämän postauksen sattuu lukemaan joku Aberdeen Universityn opiskelija, niin käykäähän kiltit kullat äänestämässä veljeäni tästä. Kiitos suuresti, ja palaillaan ensi postauksessa enempien Aberdeen-kuulumisten kera.


Nyt soi: The National - Trophy Wife

2 kommenttia:

  1. Käyn aina välillä kurkkimassa sun blogii ja tykkään tosi paljon!! :b

    http://beautifulmess-nora.blogspot.fi/

    VastaaPoista