perjantai 2. toukokuuta 2014

Vappu 2014


Sanon saman joka vuosi, mutta tämä oli parhain vappu ikinä. Mukana menossa oli muutaman ihanan suomalaisen lisäksi ranskalainen, slovakialainen, amerikkalainen, ukrainalainen ja venezuelalainen, jotka kaikki kokivat elämänsä ensimmäisen vapun.


Aatto lähti käyntiin Emman luota, joka on melkein naapurini kotikaupungissamme Espoossa. Grillailimme kasvisvartaita ja makkaroita ja puhaltelimme serpentiiniä. Jälkkärisimat ja -tippaleivät valitettavasti unohtuivat kauppaan, mutta onneksi munkeista ja kuohuvasta ei ollut vajetta. Illan hämärtyessä lähdimme hilpeälle bussimatkalle Siltaseen, jossa puolestaan viihdyimme lähes pilkkuun asti.


Vappuaamuna heräsin laittoman aikaisin vääntämään meille perunasalaatin, jota lähdimme roudaamaan minnekäs muuallekaan kuin Ullanlinnanmäelle. Oli hieman viileä piknik-keli, mutta skumppa, suomalainen perinneruoka ja väsyneet läpät lämmittivät.


Ullikselta löytyi myös vuoden ensimmäinen leppäkerttu ja iso liuta rakkaita sukulaisia ja perhetuttuja.


Loppupäivä kului Emman pienien serkkujen kanssa leikkiessä ja hamppareita syödessä. Saimme viimein myös simaa, joka oli kotitekoista ja maistui hyvin ulkomaalaisillekin. Venezuelalainen Daniel jopa ihmetteli, että miksemme juo niin hyvää juomaa muulloinkin kuin vappuna.


Palauduimme Tallinnaan iltalaivalla, jossa taisimme Emman kanssa ärsyttää muita matkustajia kovalla räkätysnaurullamme. Railakas vappureissu väsyttää vieläkin, mutta taidan kuitenkin lähteä uhmaamaan juoksupolkuja uusilla pirteän pinkeillä lenkkareillani. Toivottavasti kaikilla muillakin oli kivat vaput! Hyvää palautumisviikonloppua kaikille :)


Nyt soi: Angus, Julia Stone - Wasted

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti