perjantai 5. heinäkuuta 2013

Sesoon

Heippa kaikille! Viime aikaisten kiireiden ja tapahtumien takia en ole postaillut, mutta tänään palataan radalle ;) Minulla on todella paljon Tallinna-aiheisia postauksia kehitteillä, ja niistä tulee hieman erilaisia kuin mitä olen ennen tehnyt. Uuden jutun työstämiseen saattaa siis vierähtää pikkuinen tovi, mutta hiljaa hyvää tulee. Tänään jatketaan kuitenkin tuttuakin tutummilla asioilla, elikkäs esittelisin yhden Kalamajan ravintoloista!


Olin jo ajat sitten lupaillut Instagrammin puolella, että kertoisin toukokuisesta dinneristä Sesoonissa. Menimme siis pienellä porukalla nautiskelemaan ensimmäisistä terassikeleistä Sesooniin, josta olimme kaikki kuulleet kehuja. Ja pääsihän Sesoon tämän vuotisen Viron 50 parhaiden ravintoloiden listallekin. Eikä mielestäni turhaan, ravintola kun nousi oitis omankin suosituslistan kärkisijoille. ;)


Sesoon on hyvin piilotettu Kalamajan sisäpihoille, mutta syrjäisestä sijainnista huolimatta emme meinanneet saadaa istumapaikkoja terassilta tai sisätiloistakaan. Ja oli tiistai!! Eli kannattaa ehdottomasti tehdä pöytävaraus illallisaikaan ja varautua odotteluun. Kaikki vaiva kuitenkin palkitaan parhaalla mahdollisella tavalla, kun saa ihanat annokset eteensä. Itse tilasin alkuun parsasalaattia viiriäisen munilla ja pääruoaksi tulisen kookos-lohikeiton. Molemmat olivat mielettömän hyviä annoksia, joista olisin mielelläni maksanut tarvittaessa enemmänkin. Maksettavaksi viinilasillisen ja ruokien jälkeen jäi nimittäin vajaa kymppi.


Kattava ruokalista, halvat hinnat, kiva terassi ja rento meininki. En voi muuta kuin suositella Sesoonia aivan kaikille. Osoite auttaa perille löytämiseen: Niine 11. Head isu!

Nyt soi: Angus & Julia Stone - Paper Aeroplane

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti