keskiviikko 25. kesäkuuta 2014

Jaanipäev ja juhannus


Nyt on vietetty niin Suomen juhannus kuin Viron jaanipäevatkin. Palasin tänään Tallinnaan aamun aikaisimmalla laivalla, jossa sainkin yllättäen matkustusseuraa kivoista kavereista. Paras loppu hyvälle lomalle!


Suomen juhannus vietettiin Emman landella kahden virolaisen ystävämme ja Emman perheen kanssa. Aika kului veneillessä, saunoessa, seurapelejä pelaillessa ja hyvää ruokaa syödessä.


Emman mökiltä löytyy ehkä kaikkien aikojen ihanin sauna. Ei ollut vaikeaa heittää talviturkki, kun pääsi heti perään 40-asteiseen paljuun. <3 


Mölkky ei ihan taida olla se laji, jossa loistaisin kaikista kirkkaiten...;)


Kaiken kaikkiaan aikamoisen täydellinen rentoutumis-juhannus parhaiden ihmisten kanssa.


Juhannuspäivänä heitin kaverit satamaan ja suuntasin Skotlannista palanneen Åsan kanssa Strindbergiin iltapalalle. Strindberg on kyllä aivan ihana kuppila, vaikka toki hieman hintava.


Itse olin vielä landelta palattuanikin täysissä juhannus-fiilingeissä ;)


Viron juhannukseksi lähdimme Johannan ja Venlan kanssa Kuopioon. Oli ihana reissu, johon kuului biletystä, mm-futista, jäätävä määrä ruokaa ja aurinkoisessa puistossa hengailua. Tunnemme toisemme luistelun kautta, jolloin tulimme viettäneeksi monta kymmentä tuntia yhdessä viikoittan niin harkkojen, kisojen ja leirien takia, jonka lisäksi tapasimme vielä vapaa-ajallammekin. Siten tulee toisille väkisinkin tutuiksi, ja voin sanoa, etten monienkaan kanssa pysty olla yhtä rentona omana itsenäni kuin näiden tyttöjen. Se on ihan parasta se!:)


Tänään oli ihan mukavaa töissäkin, ja seuraava loma on itseasissa jo kahden viikon päästä, kun lähden pitkälle viikonlopulle Skotlantiin. Juuri tällä hetkellä on tosin ihanaa vaan olla kotona yksin blogin kanssa, hihi. Mutta, kertokaahan, miten teidän juhannukset/jaanit sujuivat?


Nyt soi: The xx - Islands

2 kommenttia: