tiistai 17. kesäkuuta 2014

Dominic


Pitkästä aikaa - ravintolavinkkejäni Tallinnaan! Vietimme mummini synttäreitä Dominicissa, joka sopi tällaiseen hieman juhlallisempaan juhlaan todella hyvin. Ravintolassa on hienostunut tunnelma, hyvä palvelu ja sitäkin parempaa ranskalaista ruokaa ja viiniä.


Me juhlimme koko megaperheemme voimin, mukana oli siis 11 syöjää.  Seurueemme nuorin jäsen selvisi illalisesta yhdellä coca-colalla ja ilman alkuruokaa, mutta meille muille tuli alku-, pää- ja jälkiruoat, keittiön tervehdykset, välisorbetit ja asiaan kuuluvat juomat. Kaikki tämä kustansi yhteensä hieman yli 400 €, eli karkeasti 40€/hlö. Vastaavissa ravintoloissa Helsingissä saisi varmasti maksaa reippaasti yli puolet enemmän.


Söpö keittiön tervehdys: pienellä ruisleivällä rapumajoneesia, siian mätiä ja vierellä vuohenjuustoa ja oliivitahnaa.


Alkuruoaksi tilasin kampasimpukoita rapusalaattilla ja pääruoaksi ankanrintaa kurpitsa-palsternakka-pyreellä.


Jälkiruoaksi sain suklaafondantin, jonka lisukkeista löytyi tuoreita marjoja ja supersuloinen mini-macaron.


Meillä oli aivan ihana ilta, ja kaikki pitivät omista annoksistaan. Dominic on tosiaankin astetta hienompi paikka, joten en ehkä tulisi tänne ihan perus viikonloppuna. Juhlien tai hemmotteluloman merkeissä sitten kylläkin :) Dominic lukeutuu joka tapauksessa parhaimpiin ravintolakokemuksiini täällä Tallinnassa. Ja kuten blogiani lukevat tietävät - olen jo testannut aika monet ravintolat täällä.


Dominic löytyy vanhan kaupungin Vene -kadulta. Kyseistä katua voisi kutsua yhtä hyvin vaikkapa gourmet-kaduksi, sillä Veneellä on muitakin ravintolahelmiä: La Bottega, Ribe, Tchaikovsky… Dominic sijaitsee legendaarista Telegraaf-hotellia vastapäätä, ja tarkka osoite on siis Vene 10.


Nyt soi: Amoc - Troijalâš hiävuš

2 kommenttia: