sunnuntai 29. kesäkuuta 2014

Minevik, olevik, tulevik


Ihanat Anil ja Juuso!!


Lähden Skotlantiin puolentoista viikon päästä!! Viime reissu oli erittäin onnistunut, ja silloin rakastuin maahan täysin. Lue lisää maaliskuisesta reissustani täältä :)


HETK Comedy Night huhtikuussa.


Vanhan kaupungin Lühike jalg -kadulla sijaitsevassa tornissa on Hortus Musicus -kamarimusiikkiyhtyeen päämaja. Yhtyeellä on kyllä aikamoisen hienot harjoittelu- ja konserttitilat, ja sijainti on mitä upein. En ehkä ole kamarimusiikin ylin ystävä, mutta joskus olisi kiva päästä kuuntelemaan Hortus Musicuksen konserttia tuonne. 


Lisää ihania ihmisiä! Kyseessä oli tuon kukkapään läksiäiset. Oli vähän surullista, kun tämä kaveri muutti takaisin Portugaliin - meistä nimittäin tuli todella nopeasti ja aivan yhtäkkiä hyvät kaverit.


Mennyt viikonloppu oli aivan ihana. Venla, Bea, Nora ja Anni tulivat tänne Tallinnaan viettää Venlan synttäreitä. Perjantaina Venla sai myös tietää päässeensä haluamaansa yliopistoon, joten syy juhlimiseen yllättäen tuplaantuikin. Viikonloppu kului terassilla, vanhaa kaupunkia kierrellessä, sushia ja muita herkkuja syödessä ja maailman pahinta skumppaa juodessa. On ihanaa, kun kaverit pääsevät tänne niin helposti vierailulle :)


Tänään olin katsomassa kaverini futismatsia ja vain rentoillut. Nyt voisin tsempata ja vaikka tiskata ennen nukkumaanmenoa, heh. Ihanaa sunnuntai-iltaa kaikille, musi!

Nyt soi: Bastille - What Would You Do

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti