tiistai 9. joulukuuta 2014

Küsi iseendalt


Tallinnassa on ollut ihanan jouluista ja lumista! Odotan jo innolla joulua ja muutaman päivän lomaa Suomessa. Sunnitelmissa on jättimäinen jouluaatto parisenkymmenen sukulaisen kanssa, leffojen katsomista, shakkia isän kanssa ja toivottavasti myös kahvittelua vanhojen kavereiden kanssa.


Jouluista Tallinnaa oli kiva esitellä Suomesta vierailevalle Carlalle. Carla oli käynyt Tallinnassa viimeksi 14-vuotiaana, joten teimme perinteisen kävelykierroksen vanhassa kaupungissa ja päädyimme aina yhtä ihanaan Kohvik Klausiin päivälliselle. Suklaafondant marjajäätelöllä oli taivaallinen - sitä voimme molemmat suositella!


Kuten blogiani pidempään seuranneet ehkä tietävät, minulla on riittänyt tämän tapaisia vierailijoita Tallinnassa. Tämä on sopinut minulle paremmin kuin hyvin, sillä rakastan esitellä tätä uutta kotikaupunkiani näille vierailijoille. On myös mukavaa tutustuttaa ihmisiä vanhaan kotikaupunkiini Espooseen, mutta Espooseen ei arvattavasti ole aivan samanlaista tunkua kuin tänne Tallinnaan. Viime viikonloppuna sain kuitenkin kierrättää neljää amerikkalaista pitkin Haukilahden rantoja, ja ensi viikonloppuna sama toistuu Mulanin kanssa.


Minulla on hieman vaarallinen työpaikka...


22 vuotta tuli täyteen ikämittariini reilu viikko sitten. Juhlapäivänäni sain houkuteltua muutamat ystävät mukaani keskustan ulkopuolelle, tarkemmin sanottuna Kolm Sibulat -ravintolaan. Kolm Sibulat on yksi lempiravintoloistani täällä Tallinnassa. Mutakakku passionjäädykkeellä oli mitä maukkain synttärikakku. :)


Näitä 22-vuotissynttäreitä tuli muutenkin juhlistettua enemmän kuin olin suunnitellutkaan. Uskon kuitenkin, että meillä marraskuussa syntyneillä on velvollisuus piristää kavereitamme isoilla synttärikekkereillä keskellä tätä pimeintä vuodenaikaa. Tänä vuonna järjestimme kiitospäivä-teemaiset synttärijuhlat ystäväni Emmetin kanssa. Lindseyn ja Ineksen kanssa otettu selfie on nimenomaan näistä pippaloista.


Viime aikoina olen ollut hieman omissa maailmoissani. Kohta alkaa viimeinen lukukauteni kandina, tässä pitäisi siis tehdä jotakin päätöksiä oman tulevaisuutensa suhteen.

*

Näiden kahden lauseen kirjoittamisen jälkeen olen istunut tekemättömänä muutaman tunnin. Tarkoituksenani oli kirjoittaa aiheesta enemmännkin kuin nuo kaksi lausetta, mutta nyt ei ajatukset saati sitten kirjoittaminen luista. Hyvä aika mennä nukkumaan siis, nightynight.

Nyt soi: Foster The People - Ask Yourself

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti