maanantai 1. joulukuuta 2014

Vasa, Vaasa


Tällaista tämä syksy on pitkälti ollut: kaupungista toiseen kiertelyä. En valita! Hauskaa on ollut. Mutta odotan jo rauhallisempia, jouluisempia päiviä tässä kuussa. Ennen kun pääsemme sinne asti, kertoilisin vielä viimeisimmästä reissustani, joka oli road trip parhaimpien tyttöjen kanssa Vaasaan.


Näiden samaisten tyttöjen kanssa olemme harrastaneen road trippailua aika ahkerasti. Suurinpiirtein tällä porukalla on matkustettu niin Jyväskylään, Lahteen, Kuopioon kuin nyt myös Vaasaan. Tällä kertaa Vaasa valikoitu matkakohteeksemme, sillä Venla on muuttanut sinne tänä syksynä opintojensa perässä.


Starttasimme matkamme melko aikaisin Espoosta, mutta koska ajelimme rauhalluseen tahtiin useamman paussin pitäen, olimme perillä vasta illallisaikaan. Päädyimme Fondikseen sinisimpukoille, namnam.


Isolla porukalla on välillä hankalaa löytää kaikille sopivaa matkustusajankohtaa, mutta tällä kerralla tuokin ongelma selätettiin varsin kivuttomasti. Itse rakastan Veronica Maggion musiikkia, ja kun bongasin artistin marraskuisen keikan Vaasassa, oli minun helppo ehdottaa tytöille reissupäivää. 


Olin kuullut, että Maggio on erittäin hyvä live-esiintyjä. Enkä joutunut pettymään! Keikan jälkeen suuntasimme vielä Vaasan (kuulemani mukaan) legendaariseen Club Fontanaan, jossa oli sattumoisin jonkun suomirappaajan keikka. Perjantaina tuli siis pompittua musiikin tahtiin niin, että lauantai-ilta meni tortilloita kokkaillessa ja hieman... erilaisempaa musiikkia kuunnellessa. 


Parasta Vaasan reissussa oli ehdottomasti ystävien näkeminen… Sitä kun tapahtuu harmittavan harvoin nykyään. Seuraava kohtaamisemme on kuintenkin jo perjantaina Annan YO-juhlissa - ihanaa! <3


Nyt soi: Zara Larsson - Rooftop

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti