tiistai 9. lokakuuta 2012

Teisipäev

Päiväni lähti hyvin käyntiin puolen tunnin lenkillä. En ollutkaan vähään aikaan lenkkeillyt flunssan takia, joten olinkin erityisen energinen ja iloinen koko loppu päivän! Koulun jälkeen lähdin Viru keskukseen yksin shoppailemaan, se on välillä niin rentouttavaa. Olin tosi tyytyväinen kun löysin super hyvän asun lauantaisiin teemabileisiin! Nyt pitäisi vielä tehdä koulujuttuja, blaaah. Huomiseksi on kuitenkin kivaa odoteltavaa, nimittäin kaverini synttäripippalot!;)

Lenkkimaisemia auringonnousulla, ah niin kaunis Tallinna


Teema-asu ehdokas, parempi löytyi ;) Ja olen ihan addicted uuteen iPhone'iini!
Tallinnassa näkee paljon tätä. Uusia ja moderneja taloja, heti tuollaisten vanhojen ränsistyneiden vieressä.


Söin just munakasta ja vuohenjuustosalaattia. Olen ihan rakastunut tuohon vuohenjuustoon, niitä myydän Rimissä tuollaisina maustettuina kiekkoina jotka pitää sitten vaan paahtaa pannulla, nam! Teen usein munakasta niin, että laitan yhden kokonaisen munan ja sen lisäksi yhden pelkän valkuaisen. Näin välttyy keltuaisen myrkyiltä! ;)

4 kommenttia:

 1. Voi vitsi mitä kuvia! Mulla tuli kauhean kova ikävä Tallinnaan, kun itse lähdin sieltä pois viime keväänä. Johan siellä tuli 3 vuotta opiskeltuakin. Nauti siellä olostasi, se on kiva (ja halpa!:D) kaupunki!

  Sen verran haluisin sanoa, että toi nk. keltuaisten vaarallisuus on kumottu aikoja sitten. Esim. osoitteessa http://canceranddiet.nl/survival-mortality/eggs.html on käyty useita tutkimuksia läpi ja todettu, että 1-6 munaa viikossa vähentää kuolleisuutta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana, kiitos paljon M! Sanon itse varmaan samaa kolmen vuoden päästä;)

   Hmm, eikös munankeltuaisessa ole pahoja rasvoja ja ennen kaikkea suuri kolesterolipitoisuus? Niitä meinasin myrkyillä, en niinkään, että niitä olisi hengenvaarallista syödä!:)

   Poista
  2. Toivottavasti sanot ja viihdyt Tallinnassa vielä hyvin tulevat vuodet! Saanko kysyä vielä tarkemmin, että mitä opiskelet? Jäi vähän hämäräksi, saattaa johtua lukijasta :D

   Ei, nuo kananmunan "pahat" rasvat on kumottu, se oli jenkkien propagandaa, kun muroteollisuus (:D) halusi, että ihmiset rupeais syömään muroja aamiaiseks munien ja pekonin sijaan. Esim.http://opetus.ruokatieto.fi/WebRoot/1043190/sisaltosivu.aspx?id=1068869 tuolla sanotaan, että kananmunan keltuainen sisältää runsaasti hyvää, pehmeää rasvaa ja vain hyvin pienen määrän kovaa rasvaa :)

   Poista
  3. Heh, muhun on sitten muroteollisuuden mainonnat iskostuneet päähän kun asuin kakarana Jenkeissä:DD

   Ei varmasti johdu lukijasta, kaikille jää vähän hämäräksi.. Opiskelen siis humanistisia aineita!

   Poista