sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Soome lõvid

Mahtva fiilis, viikon päästä alkaa kesälomani ja kouluhommat ovat sitten tämän vuoden osalta paketissa. Tähän viikkoon mahtuu koulutöiden lisäksi paljon muutakin kivaa: tutoreiden purjehdusilta, viimeistä lunchia saman kaupungin asukkaina ihanimman Annikan kanssa, joidenkin Erasmus-oppilaiden goodbye-partyja,  ystäväni Veeran reissu Tallinnaan, valmistujais- ja ylioppilasjuhlia, sekä kaikista tärkeimpänä: veljeni täysi-ikäistyminen! <3 Ja hei APUA, en varmaan ollenkaan uskalla katsoa tämän illan peliä!! Ihan mieletöntä, kun leijonat eilen pelasivat itsensä finaaliin. Tänään karhua kaatamaan!!


Tutor's grill & chill. Tästä on tosin jo aikaa - enää kun ei tosiaankaan tarvitse noin paljon vaatetta tuolla ihanissa kesäilmoissa. Olimme kauniilla Stroomin rannalla, jossa on pehmeää, vaaleaa hiekkaa, nuotipaikkoja ja pitkät pyöräily/rullaluistelu-baanat. Hyvä kesävinkki Tallinnassa oleileville.


Olevisten kirkko Rotermannilta kuvattuna. Tätä ei vaan voi toistaa tarpeeksi: Tallinna on ihana.


Kuivattuja mangoja suoraan Thaimaasta. Nami!


Yhden kiireisen keskiviikkoillan päätteeksi istahdin Eesti Meigikunstnike Ühenduse Meigikoolin tuolille ystäväni Lydian meikkimalliksi. Saavuin paikalle räjähtänenn nutturasökeröni kanssa meikittä, varmasti erittäin väsyneen ja stressaantuneen näköisenä… Muutaman tunnin päästä lähdin koolilta kuin uutena ihmisenä - nimittäin tämän näköisenä! Lydia on aivan supertubli meikkaaja ja rakastan toimia hänen mallinaan.


Suutelevien opiskelijoiden patsas Tarton raatihuoneen torilla. Meillä oli ihanaakin ihanempi miniloma kyseiseen kaupunkiin Emman kanssa. Tästä luet lisää ;-)


Paleo-pizzan pohja tehdään pelkästään kananmunista ja ruususuolasta. Uskomatonta, mutta pohja maistuu lähestulkoon kuin oikealta pizzalta. Päälle laitoin oikeat luksus-toppingit, nimittäin itsetehtyä tomaattikastiketta, artisokkaa, herkkusieniä, punasipulia, luomuoliiveja, lampaanmaito fetaa ja rukolaa. Pizzan ohjeen löysin täältä.


Ihanaa sunnuntaita kaikille!

Nyt soi: Tom Odell - Another Love

2 kommenttia:

  1. Tarkottaakos ylioppilasjuhlat sitä, että oot Suomessa ens viikon lopulla/seuraavan alussa? Oon nimittäin nyt keskiviikkona tulossa pikasesti viikoksi käväsemään ja ois ihana nähä pitkästä aikaa jos sulla ei oo hulluja kiireitä! :--)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No se tarkoittaa juurikin sitä! Hei jes!! Ehdottomasti nähdään! <3 Mä laitan sulle viestiä jossakin toisessa mediassa!

      Poista