lauantai 15. kesäkuuta 2013

Home Art


Nyt poiketaan tutulta radalta ja vinkkaisin tänään sisustuskauppa Home Artista, joka sijaitsee Tallinnan Telliskivi -alueella. Enpäs ole täällä blogin puolella sisustusliikkeistä ennen puhunutkaan, mutta tuosta Telliskiven alueesta sitten kylläkin. Telliskivi on suosittua aluetta niin paikallisten kuin turistienkin keskuudessa, ja sieltä löytää kivoja pikkuputiikkeja, ravintoloita, kahviloita ja lauantaisin kirpputorinkin. Paljon hehkuttamani ravintola F-Hoone sijaitsee juurikin Telliskivellä, sekä myös ravintola Kukeke, jossa kävin muutama kuukausi sitten syömässä kaveriporukan kanssa.


Sisustuspuodissa myytävät tavarat olivat ainakin minun mielestäni hurjan kauniita, ja voisin ehdottomasti ostaa sieltä jotakin kotiini. Kaupassa myydään muutamia isompiakin sisustuselementtejä, mutta tarjonta koostuu lähinnä pienistä sisustus- ja käyttötavaroista. Hyviä uutisia siis päiväristeilijöille, ettei tarvitse raahata mitään sen suurempaa mukanansa laivaan. :) Itseeni iski tällä vierailukerralla eniten nuo yllä näkyvät pikkuiset pyykkipojat (joihin voisi ripustaa vaikka muistilappuja), sekä hauskat kyltit, etenkin tuo alla näkyvä "If you are waiting for a sign..." -kyltti.


Ruoan ja juoman ystävät kuulolle... Kaupan sisältä löytyy myös kahvila! Itseeni uppoaa jostakin syystä täysin tällaiset liiketilat, joissa on kaksi eri juttua yhdistettynä. En tosin ole ottanut vielä mitään tuosta kahvilasta, mutta joka kerta on vähän tehnyt mieli.

Ainoa miinus putiikissa on hieman tyyriit hinnat, eli mistään halpahallista ei tällä kertaa ole kyse. Mutta kuten jo mainitsinkin, kaikki Home Artissa myytävät sisustusesineet ovat niin kauniita, ettei itseäni ainakaan haittaisi maksaa pikkuisen enemmän kivasta tavarasta. Suosittelen siis kalliista hintatasosta huolimatta ainakin piipahdusta tuonne Home Artiin, on nimittäin sen verran kaunista katseltavaa. Home Art löytyy aivan F-Hooneen tuntumasta, osoitteesta Telliskivi 60 A.


Nyt soi: Daft Punk - Doin' it Right

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti