lauantai 12. tammikuuta 2013

Otra Cosa ja Casita de Papi

Uhkasin vielä kirjoitella kahdesta ravintolasta Dominikaanisessa Tasavallassa, ja tarkemmin ottaen ihan siellä lomakaupungissamme Cabaretessa. Suosittelen ehdottomasti näitä kahta ravintolaa, jos joku on Cabareteen päin menossa. Testasimme monen monta ravintolaa, ja nämä olivat ehdottomasti parhaat.


Ensimmäisenä esittelyyn tulee Otra Cosa, jossa olimme peräti kaksi kertaa, niin paljon tykkäsimme. Ravintolan omistaja/pääkokki oli ranskalainen, joten ruoka oli sekoitus ranskalais- ja karibialaistyyliä. Itse ravintolarakennus oli todella tunnelmallinen - banaanilehtikattoinen maja isoine terasseineen aivan merenrannalla. Otra Cosa oli lähinnä päivällispaikka, en luule, että siellä on lounastarjoilua. 

Otra Cosa jouluaattona


Ruokalista oli monipuolinen, mutta itse suosin kalaa ja merenelävää kun Karibialla oltiin


Molemmilla kerroilla oli tämä samainen munakoisovaahto amuse-bouche. Todella hyvää, erityisesti minulaiselleni munakoison rakastajalle!

Alkuruokani jouluaattona: mahi-mahi ceviche


Pikkuveljen alkuruoka jouluaattona: lobsteri carpaviche

Pikkuveljen pääruoka jouluaattona: katkaravun ja lobsterin pyrstöjä tandoorikastikkeessa. Itse otin lobsterinpyrstöjä inkiväärikastikkeessa, hyvää sekin - niinkuin kaikki ravintolan ruoat.

Me muut emme niinkään innostuneet ravintolan jälkiruokalistasta, mutta pikkuveljeni ja ukkini pitivät profiteroleista.

Toinen reissumme mainitsemisen arvoinen ravintola on La Casita de Dom Alfredo Papi. Ravintola sijaitsee Cabareten keskustassa kaupungin eloisalla rantakadulla, mikä loi rennon biitsifiiliksen ravintolaan. Paikka oli iltaisin aivan huippusuosittu, joten kannattaa suunnata paikalle ajoissa. Lounastakin on tarjollla, ja silloin Papissa ei käsittääkseni ole ihmisiä tungokseen asti.


Valitettavasti kävi semmoinen juttu, etten muistanut ottaa kameraa mukaan sinä iltana kun Papissa kävimme. Nyt ainoana kuvana on vain kuva annoksestani. Nämä katkaravut Papin omassa kastikkeessa ovat paikan erikoisuus, eikä ollenkaan suotta. Äiti otti lobsteria tässä samaisessa kastikkeessa, ja se oli mielestäni paras maistamani lobsteri tällä matkalla. Näitä kahta annosta suosittelen siis!

4 kommenttia: