keskiviikko 2. tammikuuta 2013

Uusaasta

Uuden vuoden aattoa vietimme koko perheeni kanssa rantaravintola Casa de Pescadossa keskellä Cabareten menoa ja meininkiä. Söimme erinäisiä meriruokalajeja ja joimme tietysti kuohuvaa. Juttua riitti ja pari puhelua Suomesta rakkailtani ilahduttivat kovasti nekin. Keskiyön tuntumassa palasimme hotellin altaan reunalle vastaanottamaan vuotta 2013 ilotulitteita ihastelemalla.


Alkuillasta menimme isoveljeni ja vanhempieni kanssa hotellimme allasbaariin happy hourille daiquireille ja pina coladoille. Itse olen cocktailien ystävä, mutta nämä muut kolme eivät niinkään. Täällä tosin rommipohjaiset drinkit kelpaavat heillekin, rommi kun on Karibian erikoisuutta ja drinkeissä käytetyt hedelmät tuoreita.


Mummi ja ukki kilistelevät uuden vuoden lisäksi eiliselle hääpäivällensä. Ajatelkaas, nämä kaksi ovat jo olleet 51 vuotta naimisissa! Onnea teille ihanille, kun kuitenkin luette tätä <3


Onneksi vuodenvaihteen riennoissa oli mukana myös pikkuveli, joka sai napattua tämän hienon kuvan ilotulitteista. Muutoin blogissa komeilisi nyt joku niistä lukuisista tärähtäneistä ja epäselvistä kännykälläni nappaamistani kuvista. Ne säälittävät otokset voi nyt hyvällä omatunnolla poistaa, kun veli antoi luvan tämän kuvan julkaisemiseksi täällä!  


Otimme äidin kanssa lobsterit, jotka saimme itse valita altaasta! Aika hienoa, en vain tosin yhtään tiennyt millä perusteilla olisi kannattanut valita niistä rapuleista. Mahdollisimman punaisia, pitkäviiksisiä, isojalkaisia, vai milläköhän nämä eroaa toisistaan? Hyvää kuitenkin oli, mutta mainittakoon että lobsteri vietiin minun osaltani aivan uudelle tasolle Angolassa, jossa se oli niin taivaallista! Hetkikin oli silloin niin kiva, ettei lobsteri enää varmastikaan voi maistua yhtä hyvältä minulle..


Aika poikkeavasti vietin joulun lisäksi uutta vuottakin tänä vuonna. Kiva näin, sillä ensi vuosi menee taas varmasti normaalin kaavan mukaan.

Feliz Nuevo Ano!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti