tiistai 3. joulukuuta 2013

Stress ülikoolis!!

Tšau! Kertokaahan, miten voi olla jo joulukuu? Vuosi 2013 on mennyt ihan tajuttoman nopeasti - vastahan sitä otettiin tätä vuotta vastaan Dominikaanin rannoilla, ja kohta jo seuraavaa uutta vuotta pukkaa. Tällä hetkellä olen hieman stressaantunut koulutöistä sun muista kiireistä. Viime viikkokin oli niin menevä, oli synttäriä ja suomivierailijaa, luentoja ja töitä. Hauskaa minulla oli koko ajan, mutta rehellisesti sanottuna odottelen jo rauhallisempaa viikonloppua. Tiedossa on rennot illanistujaiset itsenäisyyspäivän kunniaksi, sekä Suomessa pikkujouluillallinen ystävien kesken ja myöhäinen synttäriaamiainen mamin kanssa. Kivojen viikonloppusuunnitelmien ja veronpalautusten tuomalla voimalla jos jollain jaksaa väkertää esseet valmiiksi tällä viikolla:)


Tein yhtenä aamuna pitkästä aikaan banaanipannareita! Viime keväänä nämä letut olivat suorastaan kulttimaisessa suosiossa omassa ja joidenkin ystävieni keittiöissä, mutta kesän tullen ainakin itse unohdin tyystin näiden lättyjen olemassa olon. Hyvää oli pitkästä aikaa!


Kuuten edellisessä postauksessa jo kerroinkin, viime keskiviikkona tuli minulla täyteen 21 vuotta. Vietimme aivan superihanat juhlat!! Aloittelimme Beer Gardenissa kuohuvan ja pikkusuolaisten kanssa, josta puheeni ja kakkujen jälkeen siiryimme yläkertaan Red Emperoriin muutamille synttärishoteille, haha.


Arvatkaa vaan pysyikö tuo letti noin kauniina koko päivän? :(


Terry, Steve ja Reilu esiintymässä Mad Murphy'sissä. Rennot sunnuntai-illat ystävien kanssa höpötellään tuossa kyseisessä baarissa ovat muodostuneet lähes traditiokseni.

Tsemppiä kaikille muillekin koulutöiden kanssa kamppaileville! Kyllä tämä tästä pian helpottaa. :)

Nyt soi: Imogen Heap - Hide And Seek

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti