sunnuntai 8. joulukuuta 2013

Väike jõulu Soomes


Viikot menevät hurjan nopeasti, taas on yksi viikko takanamme ja viikonloppukin on jo melkein vietetty. Ja miten mukava viikonloppu olikaan! Itsenäisyyspäivän juhlintaa, mBarissa kahvittelua, pikkujouluillallista ystävien kera ja perheen kanssa hyvää ruokaa sekä leffan katselua.

Emma ja Vilma

Perjantaina järjestämissäni pippaloissa oli niin kivaa, etten millään malttanut jäädä kotiin koko illaksi, vaikka näin olin alunperin suunnitellut. Oli hauskaa keitellä glögiä ja kertoilla kavereilleni miten Suomessa vietetään itsenäisyyttä. Tästä kävikin ilmi, että Virossa mennään pitkälti saman kaavan mukaan. Hekin katsovat Toomas Ilveksen järkkäämiä "linnanjuhlia" virolaisten julkimoiden pukuja arvostellen. Jaksan vieläkin hämmentyä Viron ja Suomen kulttuureiden yhtenäisyyksistä, niitä on ihan uskomattoman paljon.

Hehe, olikin ollut ikävä Helsingin kylähulluja <3

Lauantaiaamuna hyppäsin Suomen laivaan vartavasten tapaamaan ystäviäni pikkujouluillallisten merkeissä. Olemme tunteneet toisemme ala-asteelta asti, ja viettäneet lukuisia pikkujouluja yhdessä, sillä meidän synttäritkin sattuvat kaikki olemaan pikkujoulusesongin aikana. Loppuillasta hengailin vanhempieni kanssa juustoja syöden, liityin pikkuveljeni kavereiden kanssa katsomaan leffaa ja popitin  ihanaa Imogen Heapia.

Ehkä maailman ihanin synttärikortti!

Tämä päivä lähti käyntiin myöhäisellä 21-vuotis synttäriaamiaisellani. Blogiani kaummein seuranneet ehkä osaavatkin arvata mitä oli tarjolla - eggs benedictiä. Niin hyvää, syömme sitä aina kaikkien synttäreillä, äitienpäivinä, sunnuntaibrunsseilla ja kaikilla muillakin juhla-aamiaisilla. :) Nyt istuskelen taas M/S Starin kyydissä kansi kohti Tallinnaa. Loppupäivän suunnitelmissa on siivoilla kotona ja kaveridinneri African Kitchenissä. Tästä raflasta kirjoitinkin ihan ensimmäisen ravintolavinkkini tänne blogiin, haha. Ihanaa sunnuntaita kaikille!


Nyt soi: Rubik - Goji Berries

4 kommenttia:

 1. Ihana Annina, näytät niin pirteeltä ja freesiltä! :))

  VastaaPoista
 2. oli niiiin kivaa silloin lauantaina!! <3 ja voi kuinka kaunis oot tuossa vikassa kuvassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mullakin oli niin hauskaa, tosi ihana kun tulitte!! <3 Ja kiiitos :)

   Poista