perjantai 13. syyskuuta 2013

Jälle reede

Moikkamoi, ja terveisiä kiireiseltä opiskelijalta! Miten voi taas olla jo viikonloppu?! Aika tosiaankin menee hirvittävän nopeasti, kun on paljon tekemistä ja hauskaa koko ajan! Koulukin on tosin pitänyt minua kiireisenä, ja olen saanut säätää kurssejeni ja aikataulujeni kanssa ihan olan takaa tässä viime päivinä. Eiköhän nämä kuviot kuitenkin pian selkiydy, ja elämä ala loksahtelemaan pikku hiljaa paikoillensa tämän syksyn osalta. :)


1. Varma ja innokas fiilis, paras mahdollinen ennen työhaastattelua siis! 2. Kaunis keskiviikkoilta sateenkaarineen. 3. Fish and chipsiä kahden lempparityttöni kanssa Drinkissä. Oli ihan täydellistä rankan viikon keskellä. 4. Sarjassa vähemmän onnistuneet kokkailut! Onneksi ainekset eivät sentään loppuneet kesken, ja sain keksit valmiiksi ennen koulumme Estonian Eveningiä. ;)


1. & 2. Pubivisailuja! Eilen Red Emperorissa visaili 14 joukkuetta, ja meidän joukkueemme onnistui häviämään koko kilpailun :D Eräänlainen suoritus sekin, sanoisin. 3. Kanaa lounaaksi ennen koulua, tietystikin lempparissani NOPissa. 4. Ihanaa lampaanmaitojuustoa, manchegoa ja mimolettea...


Eilen järkkäsimme tutoreiden kanssa uusille oppilaille "Estonian Eveningin", jonka jälkeen suuntasimme vielä vanhaan kaupunkiin jatkamaan juhlintoja. Hauskaa oli!


Sain takaisin geelikynteni kesätauon jälkeen! Aah, ihanaa ettei enää itse tarvitse huolehtia ovatko kynnet kondiksessa. Nämä maksoivat 23€ ja kävin laitattamassa ne Trend Nails -kauneussalongissa, josta olenkin jo kirjoitellut aiemmin. Suosittelen!

Mitäs perjantaisuunnitelmia teillä on? Itse olen lähdössä kohtapuoliin luistelemaan ja illaksi ajattelin laitella itselleni maailman parasta lohta. Ihanaa viikonlopun alkuja kaikille, nauttikaa!

Nyt soi: Snowmine - This One

8 kommenttia:

 1. Hei!

  Tuli mieleen, että osaako henkilökunta miten englantia/suomea tuolla Trend Nails -kauneussalongissa? Mietin vaan jos Tallinnan reissulla sattuisi joskus siellä käymään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa hei. Mä oon hyvin pärjännyt englannilla. Sinne vaan, suosittelen!

   Poista
 2. Heh, meinasin kans tulla tonne eestibailuihin kun kaveri pyysi, mut en uskaltanut sit kuokkia kun en siinä koulussa oo :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei vitsit, oisit kyllä hyvin voinut tulla, ei se ollu niin justiinsa, että mitä koulua sitä käy ;) Ensi kerralla rohkeasti mukaan vaan TLÜ:n keppaloihin!

   Poista
  2. Niin se mun kaverikin sano :D Ehkä eksyn vielä jonnekin teidän pippaloihin! ;)

   Poista
 3. Voi ei, tää blogi ei auta yhtään tähän matkakuumeeseen :D Ihanan persoonallinen! :)

  http://goodmomentsonly.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ihana komentti jotenkin, kiitti sulle Annika :) Ja ei kun matkalle vaan, ihan vaikka tänne Tallinnaan! :)

   Poista