maanantai 18. marraskuuta 2013

Nädalavahetus 47

Lauantai-ilta Red Emperorissa

Vautsi mikä viikonloppu. Minulla oli täällä kyläilijöitä Suomesta - ystäväni Venla ja Johanna, jotka kävivät täällä jo viime pääsiäisenä, sekä Anna, joka oli minun ja Venlan matkassa kesällä Kuopion roadtripillä. Olemme kaikki luistelleet samassa joukkueessa, jolloin näimme toisiamme harjoituksissa joka päivä, kävimme lukuisilla kisa- ja treenimatkoilla, ja näimmepä toisiamme vielä vapaa-aikoinammekin. Opimme luisteluajoilla tuntemaan toisemme siis todella hyvin, ja olemme edelleenkin erittäin rentoja toistemme seurassa. Kukaan ei siis oikein välitä mitä suustaan päästää tai kuinka kovaa millekin tyhmälle jutulle nauraa. Näiden tyttöjen seurassa ei tylsiä hetkiä ole!

Esimerkiksi tämä kortti sai monet hysteeriset naurut aikaan viikonloppuna. Ja mitä hauskaa tässäkin on? Niinpä..:D 

Totta puhuen emme mitään kovin ihmeellistä viikonloppuna tehneet. Biletimme, söimme, kävimme kynsihoidossa ja loppuaika menikin hengaillessa jutellen ja nauraen. Kovin montaa tuntia emme kuluneen viikonlopun aikana nukkuneet, joten nyt ei ole erityisen levännyt olo. Töihin raahauduin kuitenkin aamulla ja olen saanut vähän kouluhommiakin tehtyä. Muutaman tunnin päästä voisin siis jo mennä nukkumaan ;)

Ensimmäisen päivän sushit!

Mutta oli tosissaan niin ihana viikonloppu, kaiken tämän väsymyksen arvoinen. <3 Nyt on kuitenkin saatava paljon hommaa aikaiseksi ennen perjantaina koittavaa Latvian reissua!! Sleepwalkers ja Pöff -filmifestivaalit ovat tosin myös alkaneet täällä Tallinnassa, parit leffat voisin myös käydä tällä viikolla katsomassa. Mites muiden viikonloput sujuivat, ja mitäs elokuvia te tallinnalaiset (tai kenties tänne matkustavat?) olette menossa katsomaan näillä alkaneilla festareilla?


Nyt soi: Matt Corby - Winter

10 kommenttia:

 1. hahaa laitoit ton red emperor kuvan!! siin oli selkeetä blogimateriaalii havaittavissa :D
  allu

  VastaaPoista
 2. Moi!:) Mun blogissa ois sulle blogihaaste. Jos et oo ennen tehnyt, ois kiva jos tekisit :) http://lindakristiinav.blogspot.fi/2013/11/11-kohdan-blogihaaste.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No moi Linda! Voi kiitos haasteesta, ajattelin toteuttaa sen :)

   Poista
 3. Moi Annina! Onko täällä sivuilla sun sähköpostiosoitetta, vai enkö vaan löydä? Laittaisin sulle postia! Terkuin Noora Tartosta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Noora! Tein tämän kommentin innoittamana blogi-sähköpostin: anninablog@gmail.com
   On jo pidempään pitänyt tehdä blogiosoite, vaikkei sitä vielä ole kukaan ennen sua kysellyt.:)

   Poista
 4. Moikka, mitkä on sun Tallinnan vakkari sushipaikat? Voitko suositella jotain hyvää hinta-laatusuhteeltaan? Kiitos! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Rotermannilla sijaitseva Sushi House, jossa syötiin nämä tässä postauksessakin näkyvät sushit:) Tässä nettisivuja: http://sushihouse.ee

   Poista
 5. Heips, satuin löytämään blogisi kun yritin etsiä juurikin jotain Tallinnasta kertovaa blogia, koukutuin sitten niin että muutaman päivän aikana olen lukenut koko blogisi läpi :D Kiva lukea vinkkejä missä käydä, ja millaista elämä siellä puolella merta on, Tallinna on ihana paikka :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihana kommentti, kiitos sulle todella paljon <3 Samaa mieltä - Tallinna on superihana :)

   Poista