torstai 1. elokuuta 2013

Cafe Regatta


Vaikka eletäänkin jo elokuuta, on vielä paljon aikaa käydä katsastamassa Helsingin paras kesäkahvila, jos näin ei ole vielä tehnyt.


Cafe Regatta sijaitsee meren rannalla Töölössä. Siellä ollessaan voi kuitenkin helposti unohtaa olevansa niinkin suuressa paikassa kuin täällä pääkaupungissamme, ja kuvitella olevansa jossakin pienessä ja idyllisessä rantakylässä.


Itse kahvilarakennus on todella pieni, mutta ulkoa löytyy istumapaikkoja senkin edestä. En siis itse ainakaan suuntaisi paikalle sadesäillä.


Regatassa tarjoiltava ruoka ei ole sen kummoisempaa - hieman hintavia sämpylöitä ja leivoksia. Tämä ei tosin ole minkäänmoinen ongelma, sillä kahvilassa voi paistaa omatkin eväät nuotiolla.


Itse en juo kahvia, mutta kuvassa esiintyvä ystäväni Emma sai aikamoisen yllätyksen, kun santsikupista ei peritty maksua, vaan että siitä annettiin asiakkaalle viisi senttiä. Ihmettelimme, mutta emme valittaneetkaan.


 Näistä aineksista siis rakentuu Helsingin paras kesäkahvila. Eikä siihen edes tarvittu hyvää ruokaa, kun ilmapiiri on tuollainen täydellinen. Cafe Regatan löytää osoitteesta Merikannontie 10.


Nyt soi: Odd Hugo - These Grey Fields

8 kommenttia:

 1. Jes, sullakin Odd Hugo kuuntelussa! :D Regatta oli kyl niin kiva! Pitää joskus vuokrata sieltä ne kanootit. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeps, sun blogista suoraan kuunneltuna!;) Oi se olis kyl sairaan hauskaa!!

   Poista
 2. Voi, tuo paikka onkin multa vielä tyystin testaamatta. Kuulin kans työkaverilta tuosta santsikuppikäytännöstä, mielenkiintoista! Kuin myös se, että Regatassa ei ilmeisesti voi maksaa kortilla - mutta ellei ole käteistä matkassa, velkansa voi käydä kuittaamassa joskus toiste. Aika ihailtavaa luottamusta ihmisten rehellisyyteen, toivottavasti moni lunastaa odotukset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitos huomautuksesta, Regatassa ei siis tosiaan suoriteta korttimaksuja lainkaan, eli kaikille tiedoksi, että käteistä kannattaa varata mukaan:) Mutta totta tuokin- jos käteistä ei ole tullut nostettua, niin voi tulla kuittaamaan velat myöhemminkin. Kiitos kommentistasi Tiia ja toivottavasti pääset säkin pian testaamaan Regatan! :))

   Poista
 3. Ei liity postaukseen, mutta sen jälkeen kun olit ylistänyt blogissasi F-hoonetta useasti, niin oli viimein pakko mennä se kokeilemaan :D ruuasta ei valittamista, lista tosin vähän lyhyt, meille annettiin vaan yks A4 kokonen menu? Paikka on kun koulun luokka, mutta kyllähän sinne toistekin voi eksyä :) -riikka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, ruokalista on juurikin sen yhden A4:sen kokoinen, mutta itselleni siinä on siltikin ihan vaikeudeksi asti valittavaa. Ehkä oon vaan päättämätön;) Ja sisustus on kuin onkin vähän normaalista "ravintolatyylistä" poikkeavaa, ja ehkä jotkut niistä tuoleista muistuttaa muakin vanhoista kouluajoista:D Mutta hei, tosi kiva kun inspiroin teitä testaamaan F-Hoonetta, ja että tykkäsitte siitä niinkin paljon, että voisitte mennä sinne uudestaankin:) Ja kiitoksia todella paljon, että tulit kertomaan mielipiteesi, näin blogi saa ihan uusia ulottuvuuksia! Aitäh!;)

   Poista
 4. Olitkos se muuten sitä joka sano jossain postauksessa et pitää käydä Katuse kinossa? :) Ootko jo käynyt?
  Mä olin just tänään ja oli tosi jees! Mukavammat tuolit (ja asennot) kun normaalissa leffateatterissa, oli ihanaa käpertyä siihen huopaan! Seuraavaks otan toppatakin, se ei olis ollenkaan liikaa, vaikka olikin ollut kuuma päivä.. kylmä tuli :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeps, Katusekino pääsi julkiselle to do -listalleni tässä postauksessa: http://anninaintallinna.blogspot.fi/2013/07/tln-to-do-13072013.html

   Valitettavasti en ole vielä päässyt kokeilemaan tuota leffateatteria, mutta se lähtee ehdottomasti kokeiluun kun palaan viikon (!!) päästä Tallinnaan. Ihana kuulla, etten ole turhaan suositellu sitä. Kiitos tosi tosi paljon, että jaat täällä kokemuksiasi! Jee :)

   Poista