torstai 7. elokuuta 2014

Loftas


Hypätään hetkeksi vielä Vilnaan - haluan nimittäin esitellä yhden todella kivan illanviettopaikan kyseisestä kaupungista. Ajattelin jo tämän euroreissuni alussa, etten esittelisi kaikkia kuppiloita yksittäisissä postauksissa. Mainitsisin vain mainitsemisen arvoisista paikoista ihan lyhyesti muiden juttujen ohella. Loftas oli kuitenkin sen verran siisti, että se ansaitsee aivan oman postauksensa.


Loftas on vanhaan tehtaaseen rakennettu yökerho/baari, jossa järkätään keikkoja ja muita juhlintoja. Kesäisin Loftaksessa järkätään arki-iltoina ilmaisia After Work -konsertteja, ja olin itse paikalla tällaisena iltana. Lavalle nousi liettualaisia rock-bändejä, ja vaikkei tämä musiikkigenre olekaan minulle se kaikista mieluisin, oli meno siltikin aivan mahtava.! Nämä After Work -konsertit kestävät sitäpaitsi ainoastaan keskiyöhön asti, joten voin vain kuvitella, miten tunnelma sen kun yltyy viikon edetessä ja viikonlopun tullessa.


Loftaksen tilat itsessään ovat erittäin viihtyisät. Baari on jätetty vanhan tehtaan näköiseksi - sieltä sun täältä roikkuu putken pätkiä ja muita hieman epämääräisiä johtoja. Klubimaisempaa ilmettä baari saa värikkäästä valaistuksesta, sekä kasveista ja muusta koristetilpehööristä. Sisällä on paljon tanssitilaa, mutta myös muutama istuskelunurkkaus. Ulkoterassi on tilava ja monikerroksinen - istumaan pääsee myös suoraan muiden juhlijoiden ylle verkkoihin, jotka roikkuivat terassin katokselta. Alla kuvaa, en tosin tiedä saako siitä mitään selvää :D


Kalliista paikasta ei tosiaankaan ole kyse - hanajuomat lähtivät alle kahdella eurolla. Ja kuten arvata saattaa: itse innostuin tuosta sandwich-baarista melkein enemmän kuin tavallisesta baaritiskistä. (Melkein.) 


Jos palaan Vilnaan, ei tule kysymykseenkään, minne suuntaan heti ensiteoikseni. Ehdottomasti Loftakseen iltaa viettämään! Suosittelen kaikkia Vilnaan matkaavia tsekkaamaan tämän yökohteen.


Nyt soi: The Kooks - Sofa Song

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti