sunnuntai 17. elokuuta 2014

Lendav Taldrik


Kesän alussa Tallinnan hipstereimmälle kortellille, Telliskivelle, avattiin uusi, aasialaisvaikutteinen ravintola Lendav Taldrik (=lentävä lautanen). Meillä oli Emman kanssa muutama tunti aikaa Tallinnassa ennen Positivus-festivaaleille lähtöä, joten kävimme testauttamassa tämän ravintolauutuuden.


Ruoan lisäksi ravintolan positiivinen yllätys oli niiden hinnat. Siinä missä Bollywoodin terassilla sai maksaa samaa hintaa kuin Helsingin intialaisissa, oli Lendav Taldrik superedullinen! Kalliimmastakaan annoksesta ei makseta yli kymmentä euroa. Vanhasta kaupungista löytyy aivan ihania aasialaisvaikutteisia ravintoloita, mutta niistä joutuu nykyisin maksaa miltei samaa hintaa kuin suomalaisissa Aasia-rafloissakin. Lendav Taldrikin semisyrjäinen sijainti mahdollistaa edullisen hintatason.


Listalta löytyy eniten intialaiskeittiön annoksia. Söin itse tarka dalin, joka on tuollainen keltainen linssikastike. Megahyvää oli.


Lendav Taldrikin sisutus on pirteän värikäs ja kodikas. Rafla on auki yömyöhään, ja mahtavan ruoan lisäksi siellä tarjoillaan erilaisia kulttuuritapahtumia. Kannattaa tsekata Lendav Taldrikin Facebook -sivu, jotta pysyy ajan tasalla kaikista tapahtumista.


Jos siis halajaa Tallinnasta aasialaista ruokaa, ensimmäinen suositukseni on ehdottomasti Lendav Taldrik. Kivat liiketilat (alla näkyvää charmanttia terassia unohtamatta), mahtava ruoka, hyvät hinnat! Telliskivellä on sitäpaitsi kaikkea muutakin jännää, joten alueen katsastus kannattaa muutenkin. Lendav Taldrik löytyy osoitteesta Telliskivi 60 A.


2 kommenttia:

 1. Ihana pyykkärimuija <3 Kivalta näyttää rafla, mutta liekö kaikki taas meikäbeibille liian tulista?

  Sal

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe kiitos<3 joo hei pelkään pahoin että saattaa olla liian mausteista sun makuun :( mutta kyllä siellä saattais jokunen annos teikäbeibille löytyä?

   Poista