maanantai 26. elokuuta 2013

Igapäevaned algus

Nyt on lomat lomailtu ja kesät kesäilty, on aika palailla arkeen pikku hiljaa. Ei tosin yhtään harmita aloittaa opiskeluja tällaisen lomailun jälkeen - tämä kesä kun oli yksi parhaistani. Loman viimeinen viikko Haapsalu reissuineen ja kavereideni visiitteinen oli vieläpä kuin kirsikka kakun päällä, niin hauskaa minulla oli. Niistä lisää myöhemmin, nyt ammennan teitä lukijoita viimeaikaisista tekemisistäni, kun on tässä ollut pieni kirjoitustaukokin. :)


1. NOPissa aamiaisella. Rakastan niin tuota ravintolaa, pitää ehdottomasti postata siitä pian! 2. Olen ollut kovin pettynyt Viron jäätelöaltaiden valikoimiin. Niistä puuttuu kaikki hyvät Magnumit ja Classicit, eikä Ben&Jerry'siäkään saa tietääkseni muualta kuin Solaris -kauppakeskuksesta. Mielipiteeni virolaisesta jäätelöstä kuitenkin muuttui täysin, kun tutustuin La Muu -jätskiin tänä kesänä. La Muulta saa nimittäin käsintehtyjä luomujäätelöitä ja -sorbetteja, jotka ovat taivaallisen makuisia. Jos olen yhtäkkiä lihonneen näköinen, siitä voi syyttää La Muuta. 3. Erään gallerian avajaisista. Järjestelyt ja tarjoilut olivat upeat, taideteoksista puhumattakaan. Kiitos kutsusta kuuluu Joannalle. 4. Vanhassa kaupungissa seikkailemassa.. :D


5. Yksi maailman parhaimmista ja sekopäisimmistä ystävistäni Markus. 6. Osasin pienenä seisoa hyvin käsilläni, joten keksin kesän alussa kartuttaa tuon taidon takaisin. Hyvin menee, vaikkei tämä kuva ehkä olekaan se kaikista parhain taidonnäytteeni. :D 7. Kaverini Wilma teki mielettömän hienoja jelloshotteja appelsiinin kuoriin. 8. Enkä sylkenyt lasiin silloinkaan, kun skumppaa tarjottiin..


Kirjoittelin Kohvik Spiritistä jo keväämmäällä, kun olimme siellä äitini kanssa jälkkäreillä. Postauksessa mainitsinkin pitäväni kyseisestä ravintolasta, mutten uskonut sinne palaavani, sillä Tallinnassa on niin paljon muitakin ravintoloita koettaviksi. Kun kuitenkin lemppari sushiravintolassani, Rotermannin Sushi Housessa, oli liian pitkät odotteluajat, ja meillä alkoi Emman kanssa olla jo kiire laivaan, muistin nähneeni naapuriravintolan Spiritn ruokalistoilla sushia. Sinne siis menimme, ja onneksi näin, sillä tykästyin ravintolaan viime kertaa enemmän. Sushit olivat hyviä, kuten myös Emman punajuurikeitto.

Hyvää alkavaa viikkoa kaikille! Minun osaltani viikkon aikana on paljon blogin äärellä hääräämistä, joten pysykääpä holleilla.

Nyt soi: Jon Meyer - You Move Me

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti