torstai 15. elokuuta 2013

Sa, ülikoolane?


Bongasin yliopistomme uutiskirjeestä jotakin, mikä saattaa kiinnostaa jotakuta tänne blogiini eksyvää. Elikkä - jos syksyksi ei vielä auennut mistään opiskelupaikkaa, niin vielä on aikaa hakea tähän minun yliopistooni, eli Tallinna Ülikooliin. Kouluumme nimittäin järjestetään täksi päiväksi ja huomiseksi täydennyshaku. Itse olen viihtynyt koulussamme ihan mielettömän hyvin, ja voin suositella tätä ihan kaikille. Meillä on mielenkiintoisia kursseja, hyviä opettajia, mahtavat opiskelupuitteet ja tietystikin parhaat opiskelijat ;) Tallinna Ülikoolissa voi opiskella englanninkielellä kandiksi näillä aloilla:

Liberal Arts in Humanities
Liberal Arts in Social Sciences
International Law
Audiovisual Media
Crossmedia Production

Itse opiskelen Liberal Arts in Humanities –ohjelmassa. Käytännössä tämä tarkoittaa siis sitä, että ensimmäisen vuoden aikana kävin vaikka kuinka monta humanististen aineiden alkeiskurssia. Minulla oli mm. kirjallisuutta, filosofiaa, sosiologiaa, antropologiaa, kulttuuriteoriaa, sekä valinnaiskursseja (mm. kieliä ja yksi kuntosalikurssikin!). Toiselle vuodelle oli meidän valittava pää- ja sivuainekokonaisuudet, joiksi itse valitsin nykytaiteen, luovan tanssin, kirjallisuuden ja filosofian. Kuten jo sanoinkin, olin erittäin tyytyväinen tähän ensimmäiseen yliopistovuoteeni, ja nähtäväksi jää, mitä tämä seuraava vuosi tuo tullessaan. Odotukset ovat ainakin korkealla! ;)

Minusta tuleekin kaikkien tänne tulevien tukioppilas, ja tänään juuri olinkin kouluttautumassa tähän hommaan ;)

Lisätietoja täydennyshausta saatte koulumme nettisivuilta, eli TÄÄLTÄ. Ja minultakin voi kysellä, jos kyseltävää on. Vastailen mielelläni ja parhaani mukaan.

Nyt soi: Sunlight Heart - Letting Go

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti