keskiviikko 21. elokuuta 2013

Haapsalu


Tervist Eestisest! Matkaajamimmi on taas vauhdissa- seuraavana pysääkkinään Haapsalu. Isotätini ja -setäni omistavat siellä kesämökin, ja kutsuivat minut sinne, kun kerta nyt samassa maassa majaillaan. Tähän hätään ei minulla ole muuta sanottavaa, kuin että kohta en enää pysy omassa matkassanikaan mukana, semmoista pyöritystä ovat viime päivät olleet. Joka tapauksessa olen todella innoissani tästä Haapsalun reissusta, ja todella otettu, että minut sinne kutsuttiin. Kiitos siis A+R! Matkapostausta on toivottavasti luvassa sitten lähipäivinä :)

4 kommenttia:

 1. 2,90e, hui miten kallis lippu ;D Tykkään jostain syystä matkustaa Virossa bussilla, välimatkat on just sopivan pitusia - ei liian lyhyitä eikä liian pitkiä. Ja noi Seben uudet bussit on niin mukavat, nahkapenkit ja oma radiokin ;) Olin ihan kauhusta kankeena, kun menin Pärnuun jollain vanhalla romulla, eikä siellä ollut edes turvavöitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha jep, varsinkin, kun vertaa että Helsingin sisäinen lippu on 2.80€.. Oho, ei mulla mitään radiota ollut eikä kyllä turvavyötäkään.. :/

   Poista
 2. Mulla makso Pärnusta Tallinnaan 4,20e :D Oli tosin joku alennus. Voi höh ettei sulla ollut noita mukavuuksia :( Kyllä turvavyö ainakin pitäis olla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo toi munkin oli joku alennus! No sanopa muuta, niin pitäisikin. Ehkä seuraavalla bussimatkalla on mullakin radio ;)

   Poista