sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Pühäpäev brantš

Tänä viikonloppuna majoitin tänne kaksi tanssijakaveriani, joilla oli kisat Tallinnassa. Minulla on ollut tapana viettää vierailevien kavereideni kanssa brunssia aina sunnuntaiaamuisin, johon kuuluu hedelmiä, jotain suolaista, (halpaa) kuohoviiniä ja ennenkaikkea vohveleita! Tämän päivän brunssi meni erittäin hilpeissä meiningeissä, naurettiin ainakin kaksi tuntia putkeen ihan aivottomille jutuille!
Muuten viikonloppu on mennyt opiskelupainotteisesti, ja lukemiset senkun jatkuvat tänään.. Maanantaina on koe, joka stressaa mua hirveästi :/ Onneksi on vähän virikettäkin, menen tässä opiskelujen välissä pistäytymään yksillä synttäripippaloilla. Huomisen jälkeen kuitenkin ohi on- ja siitä sitten alkaa viikon loma! Viikko kuluukin sitten Suomessa töitä ja vähän näitä kouluhommia tehdessä, mutta on myös paljon kivoja suunnitelmia kavereiden, perheen ja poikaystävän kanssa!;)

6 kommenttia:

 1. Älä stressaa! Tsemppiä kokeeseen:)

  VastaaPoista
 2. ihana brunssi <3 tsempit kokeeseen, täällä vähän sama fiilis huomisesta kokeesta :/

  VastaaPoista
 3. Joo noita on niin kiva pitää!:) Äh voi ei! Mut kyl me Vilma hyvin vedetään ne ;)! Hopefully..

  VastaaPoista
 4. vaikuttaa tosi kivalta tää blogi ! uusia postauksia odotellen ;) liityin ! käy säkin kattomassa mun blogi http://ilonayksinkotona.blogspot.fi/ :)) !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana, kiitos Ilona! Käyn ehdottomasti katsastaa sunki blogin :)

   Poista