sunnuntai 18. toukokuuta 2014

7 pilti

Aurinkoiset moikat täältä Tallinnasta! Täällä on ollut jo useamman päivän aivan mahtavat kesäkelit, ja minä olen pistänyt menemään värikkäissä maksihameissa ja ballerinoissa. Sain juuri viimeisen tentinkin tentattua, mutta vielä olisi kaksi esseetä kirjoitettavana. Suoraan sanottuna en enää yhtään jaksaisi näitä koulujuttua, motivaation on yksi iso pyöreä nolla. Pieni kesäbreikki kouluhommista tekee siis varmasti hyvää ennen viimeisen yliopistovuoden aloittamista. Aiemmin tänään varasin jo pienen kesäreissunkin, josta olen aivan innoissani!!


Kävin Tallinnan ihanimpien Suomi-tyttöjen kanssa äänestämässä eurovaaleissa. Vaalilounaan pidimme Till & Kummelissa, joka on tämän hetkinen lempparini vanhassa kaupungissa.


Erään unettoman lauantain jälkeen onnistuin jollain ihme keinolla pitää energiatasoni yllä, ja viettää aivan poikkeuksellisen hauskan sunnuntain! Aamulla lompsin Jurajn ja Sallan luokse pitämään pientä venyttelysessiota, jonka jälkeen muut kaverimme liittyivät seuraamme brunsseilemaan. Syötyämme vohveleita, juustoja, banana burgereita ja juotuamme itsepuristettua appelsiini-greippimehua, päätimme vielä lähteä Viimsiin ajelemaan karting-autoilla. Ajelin elämäni ensimmäistä kertaa, ja voin sanoa sen olleen superhauskaa! Innostuimme jo suunnitelemaan jonkinlaista illanviettoa kyseisellä ajoradalla.


Ihana välipala: vihersmoothie ja riisikakkuja maapähkinävoilla ja hedelmillä.


Rakastan tätä kuvaa! Kivat kaverit vanhan kaupungin kaduilla <3


Norjan itsenäisyyspäivänä Linn järjesti meille illanistujaiset ja oli tapansa mukaan valmistanut meille hurjat määrät ruokaa - tällä kertaa tietystikin norjalaisia herkkuja. Illan aikana innostuimme myös maalailemaan Norjan lippuja kynsiimme ja katsomaan kaikki Ylviksen YouTube-videot. Ei tosin ollut ensimmäinen kerta, kun tämä porukka popitti Ylvistä.


Viime lauantaina Virossa vietettiin joka vuotista muuseumiöötä. 130 museossa sai kierrellä ilmaiseksi iltakuudesta aina keskiyöhön saakka. Kävimme kahdeksan päisen porukan kanssa Kumussa, ja sen pienemmässä naapurimuseossa, eli Mikkelin museossa. Museo-yö oli mielestäni todella kiva konsepti, ja mielelläni olisin kiertänyt useammankin museon. Ensi vuonna ehdottomasti uudestaan!


Blogini on tässä viime aikoina muuttunut tällaiseksi kuulumis-päiväkirjaksi. Minulla on monia Tallinna-aiheisia postauksia odottelemassa luonnosboksissa, joten kunhan koulukiireet hellittävät, on tiedossa runsain määrin kesävinkkejä Tallinnaan. Mutta huh, ei enää pitkää! Tsemppiä kaikille muillekin, jotka vielä puurastavat viimeisten koulujuttujen parissa <3

Nyt soi: Gotye - Night Drive

2 kommenttia:

  1. Heippa! Olen seuraillut blogiasi tässä jo hetken aikaa ja on kyllä tosi kivaa luettavaa joka kerta, kiitos :) Itsekin muutin tallinnaan mutta nyt vasta ensimmäistä kesää täällä asustelen.. joten ajattelinkin kysyä kun ystäväni tulee suomesta kyläilemään ekaa kertaa tänne, että onko sinulla vinkkejä esim erilaisille piknik paikoille ym.? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ihana kommentti, piristit!!<3 Piknikille suuntaisin itse joko Piritan tai Stroomim rannalle, tai sitten Kadriorgin tai Kalamajan puistoon. Myös Linnahallin katto olisi aika mieletön piknikki-spotti! Tervetuloa Tallinnaan!! :)

      Poista