lauantai 31. toukokuuta 2014

Elu on väärt elamist


Rakastan Must Puudelia enemmän ja enemmän koko ajan. Kesäisin puudeliin avautuu sisäpihaterassi, jossa wifi pelittää aivan yhtä hyvin kuin sisälläkin. Tenttikaudelle pystyimme siis Sallan kanssa niin opiskella kuin nauttia kivoista kevät keleistäkin. Ja nuo kakut…to die for.


Voin kertoa, että tässä kuvassa on meillä kaikilla aika väkisin väännetyt hymyt. Olimme juuri poistuneet Mad Murphy's -sporttibaarista, jonne venäläisturistit jäivät juhlistamaan MM-kultaansa. Niin tai näin, oli joka tapauksessa kiva seurata peliä. Värväsimme Emman kanssa ruotsalaisen ja latvialaisen kannustamaan kanssamme Leijonia. Aloin muuten melkein itkeä sen ensimmäisen erän maalin jälkeen - niin hieno se minusta oli!


+20 astetta ja virolaista nykykirjallisuutta. Ei paha!


Kävin vuoden viimeisellä kouluvisiitillä Keilan peruskoulussa. Keila sijaitsee noin 30 kilometrin päässä Tallinnasta, ja olen ollut siellä aiemminkin - tosin vain lyhyesti ihailemassa Viron kolmanneksi voimakkainta vesiputousta. Tällä kertaa menimme kolmen muun ulkomaalaisen opiskelijan kanssa 8. luokkalaisten englannin tunnille. Jakauduimme neljään ryhmään (jokaisessa ryhmässä oli siis yksi meistä vierailijoista) ja oppilaat saivat esittää meille kysymyksiä. Minulle sattui todella mukava tyttöryhmä, joiden kanssa juttelimme mm. koulusta ja opiskelusta, junanraiteista, Suomen ja Viron eroavaisuuksista, sekä Positivus-festareista. Englannin tunnin jälkeen kävimme vielä katsastamassa Keilan kirkon.


Tänään olen käynyt kolmissa ylioppilasjuhlissa, ja nyt lähdemme ilmeisesti jonnekin puistoon muutaman kaverini kanssa. Tulee ihan teiniajat mieleen, kun silloin hengailimme kesäisin aina puistoissa hehe. Tänään on muutenkin ollut aika merkittävä päivä - pikkuveljeni täytti 18. Superkivaa saada pikkuvelikin meidän "aikuisten" joukkoon. Huomenna juhlistetaan veljeä enemmän grillibileiden merkeissä.


Eetööt<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti