torstai 15. toukokuuta 2014

Kuidas läheb?

Töitä ja esseiden kirjoittelua… Sellaisissa meiningeissä on viime päivät kuluneet. Onneksi viimeinen tentti on jo alle kolmen viikon päästä ohi, ja sitten voikin aloittaa oikein kunnon kesäilyt!  


Olimme harjoitelleet koko kevään pienen porukan kanssa ranskan- ja portugalinkielistä näytelmää, jonka sitten esitimme täydelle yleisölle viime torstaina. Esiintyminen meni paremmin kuin mitä osasimme odottaa ja minulla oli todella hauskaa. Tämä projekti oli kokonaisuudessaan niin kiva, että ihan harmittaa sen olevan nyt ohitse. Lisäksi tutustuin niin moniin ihaniin ihmisiin, joidenka kanssa onneksi tapaamme vielä varmasti :)


Itsetehtyjen gluteenittomien falafelejen ja sitruunahummuksen kanssa kelpasi heijata Conchita viisuvoittajaksi. Niin, ja olen nykyään aivan addiktoitunut selleriin. Tuo kuuluisasti monien inhokki-vihannes, kitkerästä maustaan tunnettu selleri - siitä en tällä hetkellä saa tarpeekseni. Löytyykö muita selleri-faneja?


Vapauden aukio ja Nigulisten kirkko Pärnu maanteeltä kuvattuna.


Viime sunnuntaina tapasin ensikertaa pomoni Sannen ja Bartin sekä tiimiläiseni Dmitrin Spotted By Localsista. Kaikki kolme ovat aivan ihania ihmisiä - niin positiivisia, elämäniloisia ja maailmaa nähneitä. Tapaamisimme myötä sain entistä enemmän inspiraatiota ja ideoita tuleviin postauksiin ja muihin blogiin liittyviin juttuihin. Ihan mahtavaa olla mukana näin hienossa yhteisössä!


Viime viikonlopun kunniaksi Linn teki meille norjalaisia köttkakeja eli lihakakkuja ja asiaan kuuluvat lisukkeet. Tosin, kokkailu taisi pikemminkin mennä niin, että Linn neuvoi vierestä ja Lindsey teki, haha. Lauantaina pääsemme taas syömään norjalaisia herkkuja, kun vietämme Linnin luona Norjan itsenäisyyspäivää. Kjempegøy.


Äitienpäivä meni meidän perheen osalta hieman väärin päin, sillä äidilläni ja mummoillani oli enemmän lahjoja minulle, kuin mitä minulla oli heille… Noloa, mutta eikai tässä muukaan auta, kuin kiitellä uudestaan ihanista pinkeistä paketeista :) Ensi vuonna sitten tuplalahjat kaikille upeille äideilleni!


Nyt lähden Suomen suurlähetystölle äänestämään vihreitä edustajia Europarlamenttiin. Muistakaa kaikki käydä äänestämässä! :)

Nyt soi: Zara Larsson - She's Not Me

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti