keskiviikko 31. lokakuuta 2012

(Chunky) AvokadopastaTein eilen avokadopastaa jo useita kuukausia sitten löytämästäni Pinterest -reseptistä. Hehkutan Pinterestiä ihan liikaa, mutta on se vain sellainen inspiraation lähde, ettei toista ole!


Tässä respetissä oli mielestäni kaikki maut kohdallaan: tomaatti, avokado, sitruuna, pinjansiemenet, parmesaani... toimii, toimii, toimii yhdessä!! Olen muuten tullut siihen tulokseen, että tomaatit ovat sata kertaa parempia uunissa paistuneina. (Niin ovat myös omenat..ja sipulit ja paprikat.) Ystäväni Joanna teki meille viime perjantaina uuni-kirsikkatomaatteja, jotka oli maustettu oliiviöljyllä, basilikalla, pippurilla ja suolalla. Ei voi muuta sanoa kun että suosittelen!


Mulla tuli kaupassa joku yliherkkyyskohtaus, kun avokadot tuntuivat liian pehmeiltä ja näin ollen ajattelin niiden olevan pilalla. Valkkasin niistä sitten sen varmasti kaikista raaimman, jes... Kypsempää avokadoa käyttäen olisi luonnollisesti tullut paljon parempi maku ja raaka avokado hankaloittaa huomattavasti kastikkeen tekoa. Niin ja blenderistä tai sauvasekoittimesta olisi varmasti myös ollut apua! Minun avokadopastasta tuli siis "chunky" versio, heh. Maku ratkaisee- hyväähän se oli kuitenkin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti