maanantai 8. lokakuuta 2012

Tüdrukit

nahkatakki: Kööpenhaminasta ostettu, neule: Vila, farkut: Gina Trictot, kaulaliina: Zara, laukku: Tiger of Sweden, kengät: Geox 

Viiniä tyttöjen iltaan ;)
Paras vitamiinivesi

Ystäväni pitää kurkkusushista !
Sushi House'issa Rotermannilla, tämä annos suunilleen 5€ ja ylempi 3.80€.
Viru keskus shopping
Tallinnassa on kaksi Vapianoa, annoksien hinnat alkaen 4.90€.
Tänään fiilikseni ei ollut mitenkään katossa, heh perus maanantait. Mutta onneksi vuohenjuustosalaatti ja Skypedate ystäväni Mulanin kanssa auttoi!! Nyt jaksaa vielä tehdä hieman kouluhommia ja sitten heittäytyä sängylle ja pistää aivot narikkaan teinisarjojen katselun muodossa ;)

2 kommenttia:

  1. Hei, löysin blogisi sattumalta. Olisin myös kiinnostunut Virossa opiskelusta. Olis kiva kuulla vaan ihmisten omakohtaisia kokemuksia, netistä kun löytyy vaan pelkkää yleistä tietoa.
    Minkälaista opiskelu siellä on, mikä sinusta tarkalleen ottaen tulee ja mihin ammattiin voi päästä? Entä minkälainen hakuprosessi oli? oliko pääsykoetta jne.
    kiitos etukäteen jos jaksat vastata :)

    VastaaPoista
  2. Hei heii! Tottakai jaksan, mielestäni on kiva vastata tällaisiin kysymyksiin. Itseni kohdalla yliopistomme ylitti odotukseni- täällä on todella hyviä opettajia, luennoista valtaosa on ollut kiinnostavia ja muutenkin koulurakennus ja ilmapiiri ovat viihtyisiä. Töitä pitää tehdä paljon, mutta toisaalta aikaa riittää, sillä koulussa ei tarvitse istuskella paljoakaan. Minusta tulee Bachelor of Humanities sitten kolmen vuoden päästä. Opiskeluni ovat poikkitieteellisiä ja tutkinto todella laaja, joten ei ole helppo nimetä mitään ammattia, riippuu vähän mitä kursseja päättää ottaa ja mitä pääaineita ja niin pois päin. Itselläni olisi suunnitelmissa tähdätä opetusalalle, ja vaikka meillä voikin ottaa education science'ia mm, pitää varmaan siltikin opiskella jotain lisää jossain muualla. Toivottavasti auttoi ja kysy ihmeessä lisää jos jäi jokin vielä mietityttämään! :)

    VastaaPoista