tiistai 23. lokakuuta 2012

Kohvik Must PuudelViime lauantaina stressasi hirveästi ja hukuin koulutöihini. Koska en kotosalla pysty kunnolla keskittymään, päätin lähteä muualle. Olin jo päättänyt mihin, mutta kyseinen kahvila olikin suljettu kokonaan. Olin tietysti harmissani, mutta sitten muistinkin Kohvik Must Puudelin olemassa olon.


Sisustus on todella boheemia, paljon vanhoja kirjoja ja poikkeavia esineitä (mm. kuntopyörä?) koristeina, sekä julisteita Tallinnalaisista hipsteritapahtumista. En ole koskaan tuolla syönyt, mutta kaikki ovat kehuneet Must Puudelin ruokaa, mutta ihmekös tuo kun omistajalta löytyy seuraavalta poikkikadulta kivan näköinen ravintolakin, Must Lammas.


Kahvilassa on aika sokkeloinen neljän ison huoneensa (ja terassinkin!) takia. Hyvä puoli on, ettei tarvitse huolehtia varaavansa pöytää jos on pidemmän aikaa kahvilassa esim juuri opiskelun takia. Ja tilaa on jos on isomman porukan kanssa liikenteessä. Täällä myös palvelu pelaa, tarjoilija tuli kyselemään että miten menee ja haluaisinko jotain lisää. Eikä edes ahdistavalla tavalla tuputtavaen!


Opiskelukin tuotti tulosta, sain nimittäin just tietää että pääsin tentistä läpi. HUH! ;)


Kohvik Must Puudel sijaitsee Vanhassa kaupungissa suoraan actionin ytimessä;) Ja on monien Tallinnalaisten kahviloiden tapaan auki aamuvarhaasta yömyöhään. Osoite Müürivahe 20.

2 kommenttia:

  1. Toi on ihana paikka :) ja paras paikka kaikkeen, opiskeluun ja hengailuun jne :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Älä vaan! Hei ootko Vilma ikinä syöny tuolla tai sit siin lampaassa? Jos oot oisin tosi kiinnostunu kuulee mitä mieltä olit ruoasta:)

      Poista