torstai 1. marraskuuta 2012

Ewert and the Two Dragons

Olen niin kiitollinen, kun olen saanut aivan ihanan virolaisen ystävän yliopistosta. Hän rakastaa kertoa Virosta kaikenlaista, ja minähän rakastan kuunnella sellaista! Etenkin, kun hän jakaa mitä parhaimpia ravintola- ja baarivinkkejä.

Aiemmin tällä viikolla ystäväni kertoi yhdestä lempibändistään, Ewert and the Two Dragon'istä. Hän kuvaili sitä parhaaksi virolaiseksi yhtyeeksi ja kertoi, että he ovat nousseet maailmankuuluiksi ilman pahempaa avustusta. Hän oli ollut viime vuonna joillain isoilla festareilla Latviassa, jossa Ewert and the Two Dragons oli yhtenä pääesiintyjänä. Keulakuva Ewert kertoi keikan alkuun, että kolme vuotta sitten he olivat samaislla festareilla esiintymässä pienimmällä lavalla jonkun lämppärinä.


Minäkin tykästyin bändiin, laulajalla on ihanan pehmeä ääni. He soittavat tällaista indie-tyyppistä musaa. Mutten minä tiedä musiikista mitään, kannattaa kuunnella itse! ;)


Enpä keksi paljon parempaa tapaa viettää alkanutta viikonloppua kun kuunnellen uutta musiikkituttavuutta ja syöden aivan ihanaa ruokaa (siitä lisää myöhemmin!!) ja juoden viiniä. Nyt puuttuu vaan poikaystävä;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti