lauantai 23. maaliskuuta 2013

Clazz


Ystävälläni Emmalla oli noin viikko sitten synttärit, joita vietimme melkeinpä parhaalla mahdollisella tavalla. Kaikin puolin onnistunut ilta lähti käyntiin illallisella suositussa ravintolassa, nimeltäänsä Clazz.


Valitettavasti on näin heti kättelyssä todettava, ettei ravintola ole saavuttanut suurta suosiotaan pelkkien ruokiensa ansiosta. Itse valitsin tagliatellea tiikerikatkaravuilla ja hummerilla. Annos oli ihan hyvä kermaiseksi katkarapupastaksi, mutta olin jäänyt odottamaan jotain erikoisempaa hinnan ja annoskuvauksen perusteella.


Seurueestamma kaksi tilasi yllä näkyvän katkarapusalaatin. Salaatti ei saanut sen kuuluvampaa kannatusta, mutta sen sijaan porukkamme miesvahvistukset olivat aivan innoissaan alla näkyvistä pihviannoksistaan. Itse en tosin maistanut kummastakaan..


En tilannut jälkiruoakaa, mutta muut kehuivat kilpaa omiansa. Ja pakko myöntää, että pisti vähän kateeksi, kun tarjoilija kantoi pöytään tämän näköisiä luomuksia:


Wilma kehui vielä baarissakin omaa brasialaistyylistä jälkkäriään.


Jos haluaa maistaa jotakin virolaista, kannattaa Clazzista tilata kamavaahtoa jälkiruoaksi.


Vaikkei ruoka ihan vakuuttanutkaan minua, on silti mainittava, miten onnistuneesti Clazzin väki on sisustanut ravintolansa, ja miten mukava ilmapiiri ravintolassa vallitsikaan. Ravintolassa järjestetään usein livejazz -tapahtumia, jolloin tunnelma on kuulemma aivan huipussaan. Eikä tätä ole lainkaan vaikea kuvitella, joten ehkä palaankin Clazziin vielä seuraamaan moista jazz-tapahtumaa.


Loppuun vielä kaksi erikoismainintaa Clazzille. Saimme alkuun ilmaiset shotit, kun checkasin itseni sisään iPhonen FourSquare -sovelluksella. Se oli minulle suorastaan ylpeyden hetki, sillä saan kuulla vähän väliin kommenttia kavereiltani ylenpalttisesta FourSquaren käytöstäni..;) Toinen maininta on alakerrassa sijaitsevat vessat - VAU!


Clazzin löytää Vanhan kaupungin "keskustasta", Raatihuoneen torin tuntumasta. Keskellä viikonloppuisen Tallinnan menoa ja meininkiä siis. Osoite Vana turg 2.


Nyt soi: The Black Keys - Tighten Up

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti