torstai 21. maaliskuuta 2013

Throwback Thursday

Tänään teki mieli kertoa teille jostain kauan sitten tapahtuneesta, sillä mielestäni on ihana palata vanhojen hyvien muistojen ja kuvien äärelle. En pelkästään itse tykkää kertoa ja muistella omia menneitäni, vaan kuunnella toistenkin kivoja muistoja menneiltä ajoilta!:) Siksi ajattelinkin tämän olevan kivaa vaihtelua täällä blogissani, ja saattaa muuten olla, että tämän tapaisia postauksia ilmenee tästä lähin enemmänkin..


Nämä kuvat ovat peräisin 18-vuotis synttäreiltäni. Juhlat pidettiin Kirkkonummen Hirsala Golfin klubitalossa, jossa illallistettiin, pidettiin puheita ja esityksiä, sekä loppuillasta tanssittiin. Täysi-ikäisyyden juhlinnoissa poikkeavaa oli se, että illan synttärisankareina oli itseni lisäksi 50-vuotta täyttävä isäni! Sain ideani yhteissynttäreistämme heti, kun tajusin molemmilla olevan tärkeät merkkipäivät marraskuussa. Aluksi epäröin, saammeko teinit ja keski-ikäiset mahtumaan samaan juhliin. Onneksi emme kuitenkaan isäni kanssa epäröineet liikaa, sillä juhlat olivat molempien mielestä kivoimmat synttärit, mitä kummallakaan on koskaan ollut!

Ihana ystäväni V, joka piti minulle juhlissa yllätyspuheen! Kruunu päässäni oli lahja kummisedältäni, joka kutsui minua puheessaan prinsessakseen, heh heh;)

Nyt soi: Youth - Daughter

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti