sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Kohvik Boheem


Muutama viikko takaperin sain ilon käydä kahden ihanan ihmisen kanssa lounastamassa. Halusin itse kovasti käydä testaamassa Tallinnan boheemialueella Kalamajassa sijaitsevan Kohvik Boheemin, ja sinne sitten päädyimmekin. Kohvik Boheem on paikallisten suuressa suosiossa, minkä huomaa viikonloppuisin lounasaikaan - kahvilaravintolaan on nimittäin aikamoista tunkua.


 Tilasin itse kasvispastan pestolla, jossa oli ainakin porkkanaa, kesäkurpitsaa ja parsakaalia + kaksi viipaletta ihanaa leipää. Ruoka oli juurikin sellaista kuin mitä odotin: perus kotiruokaa, jolla saa vatsan ja mielen kylläiseksi. Annos maksoi muistaakseni noin 5€.


Ystäväni olivat oikeastaan jo syöneet "kunnon ruokaa", joten he tilasivat ainoastaan jälkkäriletut. Hyviä olivat kuulemma nekin, ja maksoivat muistaakseni noin 3€.


Suosittelen Kohvik Boheemia kaikille, jotka etsivät Tallinnasta mukavaa ja edullista lounas- taikka iltapäivän kahvittelupaikkaa. Olen paljon hehkuttanut tuota Kalamajan aluetta, missä tämäkin kohvik siis sijaitsee. Edelleenkin on pakko touhottaa siitä, miten erilainen ja mielenkiintoinen alue Kalamaja on verrattuna muuhun Tallinnaan. Kannattaa itse kunkin ehdottomasti tutustua alueeseen ensi Tallinnan matkallaan, jos ei vielä sitä ole tehnyt. Mikseipä vaikka tämän lounas/kahvittelu paikan merkeissä, osoitteessa Kopli 18.


Nyt soi: One Republic - Apologize

6 kommenttia:

 1. hm pitääpä mennä piipahtamaan! :) Tuolla alueella on paljon tosi mielekiintoisia mestoja! Oon kyllä oppinu nii monesta paikasta täältä sun blogista! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vooi ihana kommentti Vilma, kiitos!! :) Boheemiin kantsii tosiaankin mennä, tosi mukava paikka!:)

   Poista
 2. herkullisen näköistä ruokaa !:) Kivoja juttuja sulla täällä blogissa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marjo, tulin tosi iloiseksi sun kommentista!!:)

   Poista
 3. Ruokajutut on kivoja! Pitää varmaan tehdä pieni tiivistys sun vinkeistä seuraavaa Tallinnan reissua varten! :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeps, täältä vaan tarkistamaan missä kannattaa käydä!;) Kiitos kivasta kommentista :)

   Poista