tiistai 5. maaliskuuta 2013

Beyond Retro


Jatketaan vielä yhden postauksen ajan Tukholma-vinkkejen parissa. Nyt esittelyyn tulisi Söderissä sijaitseva vintage/second hand liike nimeltään Beyond Retro.


Beyond Retrossa myydään käytettyjä vaatteita ja asusteita, jotka ovat kaikki käyneet "sisäänottajien" raadin läpi. Eli mitä tahansa vaatteita ei Beyond Retroissa myydä, vaan valikoimaan poimitaan mukaan ainoastaan tiettyä tyyliä edustavia kappaleita.


Itseeni upposi putiikissa myytävien vaatteiden tyyli. En ehkä koko vaatevarastoani tuolta hankkisi, mutta enemmän kuin mielelläni kävisin tuolla useamminkin metsästämässä kiinnostavia ja persoonallisia lisäelementtejä garderoobiini. Lisäksi sisäinen hippini antaa plussapisteet kierrätysperiaatteille!;)


Beyond Retroja on tämän Söderin liikkeen lisäksi useampikin Tukholmassa, ja yksi Göteborgissakin. Ruotsin liikkeiden lisäksi Beyond Retroja löytää myös Brittien saarilta. Tarkemmat osoitetiedot löytää liikkeen nettisivuilta, jonka linkkasin jo tuonne ylemmäs.


Itselläni lähti tuolta mukaan pipo ja t-paita, jotka kustansivat noin 20€ yhteensä, ei paha siis. T-paidan ehdinkin jo esitellä viime postauksessa, ja muistaakseni se pipokin on jo jossain välissä mahtunut blogini kuvakirjoon. Olisi kovasti tehnyt mieli ostaa  myös alla näkyvä paita, mutta ajattelin sen kuitenkin olevan ehkä vähän liian räikeä.


Olimme kavereideni kanssa yhtä mieltä siitä, että Beyond Retrossa olisi voinut helposti viettää vaikka kokonaisen päivän penkoen vintageaarteita. Vaikkemme loppujen lopuksi sitten viettäneetkään putiikissa kovinkaan pitkää pätkää, näytti matkamme Söderistä Värta-terminaaliin siltikin tältä:


Nyt soit: Bat For Lashes - Laura

4 kommenttia:

 1. Beyond Retro on kyl ihana! Ens kerralla Tukholmassa käydessäni on pakko muistaa käydä siellä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista Milla!:) kiva kun tänne eksyi toinenkin beyond retrosta pitävä, joten ihan yksinäni tätä hehkuta;)

   Poista
 2. Olin hetkeksi unohtanut sun blogin mutta olipa kiva taas löytää takaisin. Tä on jotenkin aina niin nostalgista tulla tänne muistelemaan omia Tallinnan aikoja. Muista nauttia niistä, ne menee ohi yllättävän nopeasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kommentti, kiitos M!:) Kun aloin ajatella, aika menee kyllä hullun nopeasti. ensimmäinen yliopistovuosikin on jo yli puolen välin!!

   Poista